USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині на благодійному ярмарку у День закоханих зібрали для ЗСУ понад 120 тис. грн

15 Лютого 2024 09:00
У селищі Ратне у середу, 14 лютого, відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, під час якого вдалося зібрати понад 124 тисячі гривень.

Про це повідомляє Район.Ратне.

Для відвідувачів пропонували різноманітні домашні смаколики: солодку випічку (рулети, перемазанці, торти, горішки зі згущеним молоком, кекси та печиво у вигляді сердечок), салати, гарячі напої (глінтвейн, узвар), домашню молочну продукцію.

У результаті на ярмарку вдалося зібрати 124 679 тисяч гривень. Про це повідомила Тамара Дудка на своїй сторінці у фейсбуці.

Читати ще: «Купи смаколики – допоможи ЗСУ»: під час ярмарків діти на Волині зібрали понад мільйон гривень

«Благодійна ярмарка завершилась. Наші красуні – продавчині молодці! Постаралися на славу, продали всі смаколики. Сьогодні, в таке чудове свято, до нашої дружньої команди приєднався «Валентин», Коваль Олександр, справжній кондитер (колективно заздримо його дружині). Його торти Наполеони дуже швидко продалися. Олександр, радіємо що ви були з нами! Також дякуємо нашим хлопцям, які допомагали нам в організаційних моментах. Дякуємо всім нашим господинькам, які готували та допомагали продуктами. Дякуємо і нашим покупцям!

А тепер головна інтрига сьогоднішнього дня, сума яку нами вдалося зібрати, – 124679 грн! Це чудовий результат! Всі кошти підуть на потреби наших захисників! Слава Україні!» – написала організаторка.

Читати ще: На благодійному заході поблизу Луцька зібрали понад 2 млн грн для сил ППО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus