USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині обікрали АТС на 90 тисяч

6 Червня 2018 14:20
Обладнання на 92 тисячі 500 гривень викрали з автоматичної телефонної станції на Волині, чим завдали шкоди Волинській філії ПАТ «Укртелеком» на вказану суму, однак у судовому засіданні вина обвинувачених не була доведена через відсутність доказів.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області від 29 травня.

Згідно з обвинувачувальним актом, 16 липня 2016 року один з обвинувачених шляхом розбиття віконної рами проник до приміщення АТС в той час, коли інший обвинувачений знаходився біля вищевказаного приміщення для створення безперешкодної можливості здійснення крадіжки та спостерігав за навколишньою обстановкою, аби попередити про можливу появу сторонніх осіб.

Так, знаходячись у приміщенні АТС, один з обвинувачених викрав обладнання на 92 тисяч 227 гривень, серед якого акумуляторна герметична батарея з вісьмома блоками, вартістю 23215 грн. та система ущільнення ОТГ-35, вартістю 38683,27 грн, чим спричинив майнову шкоду Волинській філії ПАТ «Укртелеком».

Однак, допитаний у судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні злочину не визнав та відмовився давати покази.

Розглянувши кримінальне провадження та оцінивши наявні у справі докази в їх сукупності, суд дійшов до висновку, що пред'явлене обвинувачення не знайшло свого підтвердження у зв'язку із недоведеністю вини обвинуваченого. Тож його виправдали за недоведеністю у вчинені кримінального правопорушення. Щодо іншого обвинуваченого, то матеріали у вчиненні ним кримінального правопорушення винесені в окреме провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1-2-3 Показати IP 6 Червня 2018 16:04
Нормальних юристів позвільняли, а залишили блатну, космос та лінивця от і немає кому в суді нормально виступити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus