USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині об’єднали дві школи-інтернати

26 Вересня 2018 14:01
Об’єднати Сенкевичівську ЗОШ-інтернат з Володимир-Волинською спеціалізованою школою-інтернатом та перейменувати заклад на Володимир-Волинський ліцей «Центр освіти» вирішили депутати облради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 21 сесії Волинської облради 26 вересня.

Депутати ухвалили рішення про перейменування Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату I-III ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки». Відтепер заклад матиме назву Володимир-Волинський ліцей «Центр освіти» Волинської обласної ради. Водночас, ухвалили рішення про реорганізацію Сенкевичівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Волинської обласної ради шляхом приєднання до Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

Як раніше повідомляла начальник управління освіти, науки і молоді Волинської ОДА Людмила Плахотна, заклад у Володимирі-Волинському продовжить працювати як профільний ліцей, заклад освіти для дітей з території області, де відбуватиметься підготовка учнів старшої ланки. У Сенкевичівській школі готуватимуть учнів початкової ланки, тому що це єдиний заклад для дітей з родин, що потрапили у скрутне становище. Кошти на фінансування закладу закладені до кінця року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus