USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині пенсіонерки тренуються під пісні Олега Винника

24 Лютого 2018 23:07
Кожного ранку пенсіонери з Турійська займаються лікувально-профілактичною зарядкою під пісні Олега Винника та Ірини Федишин.

Про це пише Район.Турійськ.

Кожного дня о 10:00 «Відчайдухи», як себе називають самі пенсіонери, виконують вправи у Турійському територіальному центрі соціального обслуговування.

За словами керівника ініціативної групи із проектної діяльності Олена Шадура, пенсіонери приходять на лікувально-профілактичну зарядку, щоб привести своє тіло в тонус та набратися бадьорості на весь день. Виконання вправ сприяє поліпшенню роботи серцево-судинної системи і покращенню самопочуття.

«Зарядку проводять весело та під музику нашої західної зіркиІрини Федишин та улюбленця жінок Олега Винника. Після тренувань «Відчайдухи» відпочивають та релаксують в кабінеті психологічного розвантаження, діляться своїми враженнями за чашкою цілющого травного чаю, вдихаючи ефірні масла», – розповіла Олена Шадура.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus