USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині п'яний водій пропонував патрульним 10 тисяч хабара

2 Лютого 2021 10:43
У Ковелі п'яний водій намагався відкупитися від поліцейських.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Учора співробітники управління патрульної поліції на вулиці Незалежності у Ковелі за порушення правил безпеки дорожнього руху зупинили автомобіль Hyundai, яким керував 43-річний місцевий житель. Водій здійснив зупинку на пішохідному переході.

Візуально було видно, що керманич знаходиться у стані алкогольного сп’яніння, однак останній тричі відмовився пройти тест на вміст алкоголю в крові.

Щоб уникнути відповідальності за керування транспортом у стані сп’яніння, водій надав поліцейським 10 тисяч гривень хабара.

На місце прибула слідчо-оперативна група Ковельського районного управління поліції. Факт надання неправомірної вигоди зафіксували, гроші вилучили.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 тис. грн. до 68 тис. грн., обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Загалом за минулу добу співробітники поліції виявили 13 водіїв, котрі керували транспортом у стані сп’яніння.

Нагадаємо, що з початку року слідчі Луцького районного управління поліції закінчили та скерували до суду шість кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 369 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus