USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На Волині п'яний водій пропонував патрульним 1000 гривень хабара

3 Вересня 2020 11:08
П'яний водій з Нововолинська намагався дати хабара патрульним.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Вчора близько 19 години працівники групи реагування патрульної поліції Нововолинського відділення поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Chery Amulet. Під час спілкування з водієм правоохоронці виявили в 68-річного пенсіонера явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік проходити встановлений законом огляд відмовився.

Під час оформлення адмінматеріалів, аби уникнути відповідальності за скоєне, правопорушник запропонував поліцейським неправомірну вигоду – 1000 гривень. Поліцейські від хабаря відмовилися, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу Нововолинського відділення поліції.

Слідчі зафіксували факт кримінального правопорушення, гроші вилучили. Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus