USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині підробляли пральний порошок та каву

19 Жовтня 2018 16:07
На Волині вилучили партію фальсифікованої продукції, серед якої підробки пральних порошків відомих торгових марок та кава.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом здійснення на території Волинської області протиправної діяльності з виготовлення та реалізації фальсифікованих товарів за незаконного використання при цьому фірмових найменувань (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 229 КК України).

У ході досудового розслідування слідчими слідчого відділу Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області та працівниками відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області Поліського управління кіберполіції Департаменту кіберполіції Національної поліції України проведено низку санкціонованих судом обшуків у містах Луцьку й Ківерцях, селищах Ратно та Стара Вижівка.

У ході обшуків вилучено значну кількість контрафактної продукції торговельних марок «Аriel», «Fairy», «Lenor», «Lavazza».

Вирішується питання про накладення арешту на вилучену продукцію.

Вживаються заходи задля встановлення всіх осіб, причетних до незаконного промислу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я в шоці Показати IP 19 Жовтня 2018 19:36
Було б ще добре якби сказали які торгові точки збували ці контрафакти. Надіюсь цих безсовісних шахраїв суворо накажуть.
123 до Я в шоці Показати IP 19 Жовтня 2018 20:43
Це давно відома фігня, таких підробок на західному кордоні валом. І список точок - сьогодні одні, завтра можуть інші. Того знайдіть через знайомих місце, де не втюхають підробку, і купуйте там.
111 Показати IP 19 Жовтня 2018 20:22
Нажаль нікого ненакажуть бо тут все в них схвачено і на цьому все закінчиця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus