USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині пів тисячі невакцинованих освітян досі відсторонені від роботи

19 Січня 2022 21:48
Від роботи у школах ти дитячих садочках на Волині досі залишаються відстороненими 537 невакцинованих працівників.

Про це розповіла заступниця начальника обласного управління освіти Тетяна Соломіна, пише Суспільне.

Серед відсторонених – 167 працівників закладів дошкільної освіти та 370 працівників шкіл.

Тетяна Соломіна говорить: серед відсторонених невакцинованих працівників шкіл значна частина – це технічний персонал, переважно старшого віку. Про нестачу вчителів у школах через відсторонення нині не йдеться. З її слів, у випадку, якщо в закладі немає вільних фахівців, то залучають фахівців інших навчальних закладів.

«Або приймається людина на роботу за строковим договором, таким чином діти отримують інформацію в межах освітнього процесу в повному обсязі», – додала Тетяна Соломіна.

Наразі одужали та мають COVID-сертифікат про одужання 212 працівників дитсадків і 277 працівників шкіл. Протипоказання до вакцинації проти коронавірусної хвороби мають 77 працівників дитсадків та 272 працівники шкіл Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ОДІН. Показати IP 20 Січня 2022 00:43
НАХУЯ ЇМ ЦЯ ВАША СРАНА РОБОТА.ЖИТТЯ ВАЖЛИВІШЕ.
Батько Показати IP 20 Січня 2022 11:29
Клас моєї дитини на дистанційному.Причину не повідомляють,бо це лікарська таємниця.Ми не знаєм приблизно,воші,блохи,тиф,короста,корона чи що....А дані провакцинацію вимагають,штрафують,відстороняють!!!!! Суди і юристи!!!!То не лікарська таємниця????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus