USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Волині побільшало аварій за участю машин з іноземною реєстрацією

29 Січня 2018 10:29
Зі збільшенням машин з іноземною реєстрацією на Волині побільшало й аварій за їхньою участю. Складність таких ДТП у тому, кажуть чиновники, що водії часто тікають з місця події, і їх важко знайти.

Про це йшлося під час засідання оперативної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика 29 січня.

«Кількість ДТП за участю машин на єврономерах різко зросла. Питання автомобілів на бляхах складне, адже часто буває таке, що водії після ДТП кидають машини, тікають з місця події і їх важко знайти», - інформував Володимир Гунчик. Та додав, що це питання мала б врегулювати держава.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ПРИГНАТИ АВТО НА «БЛЯХАХ» В УКРАЇНУ: ЖУРНАЛІСТСЬКИЙ ЕКСПЕРИМЕНТ. ВІДЕО

Нагадаємо, раніше поліцейські підрахували, що 20% усіх аварій, які сталися в області за останні 8 місяців, були саме за участю автомобілів на іноземній реєстрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Волинянин Показати IP 29 Січня 2018 10:33
Знову БЛЯХИ !!! ДЕ РОЗМОВИ і ДІЇ ПРО НОРМАЛЬНЕ РОЗМИТНЕННЯ ???
Анонім Показати IP 29 Січня 2018 10:45
Купують за пьять копійок-ніякої відповідальності.Треба на кордоні з "бляшанок" пради заставу 3-5тисяч доларів,тоді буде відповідальність та порядок.
Віца до Анонім Показати IP 29 Січня 2018 13:37
Такі л?хи як ти купують бляшанки Чері, Джилі, Лайноси і їм подібні капсули смерті. Люди просто головою стали думати, що ціна от таких конюшень не варта того, що пропонує влада і такі свідомі л?хи як ти
лучанин до Віца Показати IP 29 Січня 2018 17:20
люди які купують ланоси вони усвідомлюють, що авто не самі безпечні і доволі акуратно їздять, шануючи себе і своє авто... а от дебіли які купили бляхі чомусь думають, що вони безсмертні.. і літають немов не Пегасах..
ВН хайпожори Показати IP 29 Січня 2018 10:55
Опача давно небуло блях всі вже затихли а хайпити треба
Волинянин Показати IP 29 Січня 2018 11:06
Чомусь з блях після аварії хоча б можуть втекти (бо живі), а от після аварії чері, джилі, ланос і ТП вже ніхто втекти не може (навряд чи залишишся живим)
Де глузд до Волинянин Показати IP 29 Січня 2018 11:40
З блях втікають бо вони коштують 3 копійки. А як втіче, потім робить круглі очі, - не я за кермом був, а хто не знаю.
Лучанин Показати IP 29 Січня 2018 11:07
Адекватних водіїв на бляхах одиниці, відсотків 10, решта це д?рні малолєтки, або бухі, скільки їзджу по Луцьку то вони вже просто задовбали ті бляхи!!!!
Водій Показати IP 29 Січня 2018 12:16
Проїжджаю щомісяця містами України по 10-12 тис км, останнім часом блях побільшало й на сході. Щодо манери їзди, так званих бляхерів можу сказати лише одне, чітко прослідковується те, що чим дорожча машина (мерси, бехи, ауді,...) тим зухваліше поводить себе водій на дорозі й тим більше порушує правила. І проблема тут не в доступності автомобіля, митних зборах і тд, а у безкараності водіїв. З огляду на це, я не маю нічого проти тих хто придбав за кордоном авто економ класу (такі як правило не порушують, проте їх не багато), а однозначно проти блях преміум класу.
Віца Показати IP 29 Січня 2018 13:33
А цигана який збиває людей на Жигулях 1980-років можна легко знайти? Такі авто теж десятками років ніхто не реєструє на себе, і чомусь всі мовчать. Чому такі розумні противники блях не згадують, що також купують люди авто по техпаспорту винувантця такої дтп теж складно знайти, адже машина по техпаспорту може бути продана по 10 колу, так як само як і жигулі які останній раз були зареєстровані на дідуся ще в 90 тих роках, а то і пізніше. Проблема в голові, а не в номерах, заберуть бляхи, завтра ті ж самі малолітки будуть на ла?носах людей чавити
I'm Показати IP 29 Січня 2018 16:49
" - у Європі людина може купити авто за одну-дві зрп, або отримати кредит під 3-5 % , а не під 40-50, - середня зарплата у сусідів в рази вища, ніж у нас, - все європейське настало- ціни на пальне, комуналка, газ, електроенергія, а авто за європейськими цінами - НІ, - доступні авто- це податки в пальному, робочі місця для СТО, АЗС, та ін., - це можливість розвитку малого і середнього бізнесу, - це мільярди доларів у бюджет за розмитнення, без позик у МВФ, тільки прибрати посередників і «зазорщиків», побори і відкати, - це наповнення Пенсійного Фонду при постановці на облік, - чесна конкуренція з експортерами і виробниками китайських, корейських авто. - тролейбуси б/в з Польщі- це добре, бо якісно та недорого, яхти на тимчасовому обліку- теж добре, а авто б/в - це зло? "
я Показати IP 29 Січня 2018 17:00
Звісно,це є причинно-наслідковий зв'язок, адже авто побільшало, не дивлячись на погрози та докори зі сторони бляхофобів та завистників. Народ прозріває.
Григорій Показати IP 29 Січня 2018 19:03
Багато хто ганить водіїв на бляхах.а про старі корита які давно забули що таке техогляд мовчать,про пенсіонерів які бачать на одне око але все одно їздять,про бухих селюків які тверезі їдуть хіба що в бар щоб випити,всі мовчать про посвідчення водія яке можна купити навіть не бувши у мрео,про те як складаються іспити у тому ж мрео,і таке враження що на укр реєстрації їздять найвідповідальніші водії і що до появи укр блях не було аварій,не втікали з місць дтп і тд і тп. А на рахунок блях то я підтримую це явище-у всьому цивілізованому світі автівку можна придбати за авто ледве не за місячну зарплату,лише в україні мега дорогезне мито. Чому не дозволять зареєструвати ці автівки? Тоді не буде проблем з пошуком власників. А люди які висловлюються фразою "я сплатив податок за вживане авто який у розмірі доганяє ціну самого авто-то не хай і інші платять" можна прирівняти до наркоманів-вони теж підкидують використані шприци у громадських місцях щоб інших заразити,мотивуючи це тим - " я наркоман то хай і інші будуть наріками"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus