USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині побували Кароль, Монатік і Квартал 95: розважали прикордонників і військових

29 Серпня 2022 18:22
Тіна Кароль, Monatik, Pianoбой, Kazka і Квартал 95 виступили днями з концертною програмою для прикордонників Волинського загону у Луцьку та навідалися до військовослужбовців, які охороняють українсько-білоруську ділянку.

Як повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, військові отримали позитивні емоції і щонайважливіше – підтримку.

«Це мій фронт – надихати людей, давати надію, мрію. Адже музика може допомогти людині вилікуватися. Я хочу, щоб цей концерт сьогодні зцілив ваші душі, щоб ви відчули, що ми єдині, ми разом, ми нескорені і нас не здолати», – зазначила під час виступу народна артистка України Тіна Кароль.

«На зустріч з артистами прикордонники прийшли зі своїми рідними. Щирі та безтурботні дитячі посмішки наповнили атмосферу неабияким позитивом. Саме заради наших дітей, їхнього щасливого майбутнього під мирним українським небом ми продовжуємо боротьбу, кожен на своєму фронті. Перемога буде за нами! Слава Україні!», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 29 Серпня 2022 21:51
усі вивчили українську мову?
911 Показати IP 30 Серпня 2022 10:11
повістку видали монатіку чи ні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus