USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині пограбували митника, а його матері підкинули «коктейль Молотова»

30 Березня 2016 10:49
Зловмисники, які організували розбійний напад у Любомлі, добре підготувалися. Господаря перед пограбуванням виманили з дому, підкинувши його матері «коктейль Молотова».

Нагадаємо, 22 березня троє грабіжників проникли в будинок 47-річного жителя райцентру Любомль і, погрожуючи фізичним насильством, викрали з помешкання гроші та мисливську зброю.

З власних джерел стало відомо, що господар будинку є працівником митниці. Певний час він працював начальником зміни на митному посту, а нині, начебто, займається митним оформленням.

Пікантності цій ситуації додає спосіб, як чоловіка виманили з дому. За декілька годин до пограбування, невідомі люди під’їхали до обійстя матері чоловіка, яка мешкає в селі Нудиже Любомльського району. З автомобіля, розповідають свідки, вийшли чоловіки в балаклавах і кинули «коктейль Молотова» в одну з господарських споруд (літню кухню), і зникли.

Жінка одразу ж зателефонувала синові, і той швидко приїхав з Любомля на власному авто розібратися в ситуації.

Поки чоловік ліквідовував наслідки «візиту» непроханих гостей, до його оселі в Любомлі зайшли грабіжники, розбивши вікно.

Троє чоловіків у масках з прорізами для очей, пригрозили 41-річній дружині господаря та викрали металевий сейф, у якому знаходились, за свідченням господарів, тисяча доларів та зареєстрований мисливський карабін.

Правоохоронці перевіряють, чи пов’язаний «подарунок» у вигляді «коктейлю Молотова» та пограбування. Але, одна з версій, що таким чином чоловіка «виманили» з дому.

Зважаючи на те, що жертва пограбування – працівник митниці, то, вочевидь, обирали його грабіжники не випадково. А те, за яких обставин він опинився не вдома під час пограбування, може свідчити про те, що зловмисники добре підготувалися.

Поки що грабіжників не розшукали, наразі тривають слідчі дії. На місце події виїжджали керівник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига, тимчасово виконувач обов’язків начальника управління карного розшуку Олег Шукалович, керівництво Любомльського відділу поліції, слідчо-оперативні групи Головного управління та відділу поліції, а також фахівці кінологічної служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
1234 Показати IP 30 Березня 2016 11:05
Добре є
Анонім до 1234 Показати IP 31 Березня 2016 06:32
1000 $ та це сміх, як мінімум помноженої на сто а то й на тисячу, отаких потрібно грабувати, якщо спіймають то повертати згідно заяви потрібно буде тисячу, і всі збитки будуть компенсовані, так що грабуйте тільки хабарників а бізнесменів не чепайте
Анонім Показати IP 30 Березня 2016 11:06
ЛІХІЄ 90 ВИРТАЮТЬСЯ .............
СМІШНО Показати IP 30 Березня 2016 11:15
НАЧАЛЬНИк ЗМІНИ-має в сейфі 1000 доларів!!??)))))))Хоч не смішіть своїх колег і контрабандистів,..бо вони скажуть що більшого брехуна ще нечули))))А про зайвих 142 тис. вже нічого нехоче розказати)))Чи він ЧЕСНИЙ і ХАБАРІВ НЕ БРАВ)))А за що таке зробили сам добре знає....
555 Показати IP 30 Березня 2016 12:31
так і треба цим хабарникам
Борода Показати IP 31 Березня 2016 12:07
Маму шкода
Коля Показати IP 31 Березня 2016 16:10
Схоже, що забрали з сейфа своє назад.
Хммм Показати IP 31 Березня 2016 23:26
На Чорновола 44 в м.Луцьк пограбували квартиру мадам котра працює також на митниці, то в неї винесли 30 000 $ . А цей чесний працівник митниці видно приховав сумму котру винесли у сейфі)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus