USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині просять перевірити Держгеокадастр, Службу місцевих доріг і департамент ОДА

20 Жовтня 2021 15:38
Депутати облради звернулися до СБУ, Генпрокуратури та Нацполіції з вимогою перевірити діяльність окремих установ та органів виконавчої влади області.

Відповідне рішення вони ухвалили під час позачергової сесії облради. Зокрема, як повідомив депутат Володимир Бондар, йдеться про перевірку діяльності управління Держгеокадастру у Волинській області, Служби місцевих автомобільних доріг в області, департаменту інфраструктури ОДА, а також радників та осіб, які здійснюють так званий «нагляд» за їхньою роботою.

«З приходом у вищезазначені установи «наглядачів» в області почали відкрито лобіюватись інтереси визначених осіб, переважно зареєстрованих в інших регіонах. Місцеві організації та підприємці, які здійснюють свою діяльність у сфері будівництва, проектування, землеустрою, переживають тотальне цькування та протидію, в тому числі перешкоджання участі у торгах. В області почали процвітати тіньові «схеми» з визначення переможців на будівництво доріг, інших об’єктів, передачі інвестиційно-привабливих земель в «потрібні руки», – йдеться у заяві.

Читати ще: «Чому ви всі мовчите?» – Ігор Палиця про «смотрящих» на Волині

Своєю чергою голова облради Григорій Недопад звернувся до представників волинського бізнесу із закликом не боятися і повідомляти про будь-які утиски, перешкоди чи вимагання «відкатів».

«Ситуація в області стала кричуща, депутатам телефонують з районів, скаржаться на дії посадових осіб, розповідають про утиски. Я всіх закликаю, хто може потрапити під утиски, не боятися, що хтось вимагає, чи дивиться за вами, щоб отримати відкат. Хай з громад звертаються і розповідають про такі випадки», – наголосив він.

Крім того, голова облради закликав і депутатів стежити в своїх округах за освоєнням бюджетних коштів і реагувати на виявлені порушення.

«На Волині є влада, обрана народом – це обласна рада. Ми будемо протидіяти цій кричущій ситуації усіма доступними законними методами. Наглядачів волинянам не треба!» – заявив Недопад.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Іван Показати IP 20 Жовтня 2021 15:59
Львів рулить!!!! Жизнь ворам!!!!!!
Анонім до Іван Показати IP 20 Жовтня 2021 22:30
І мусарам!!!!
Анонім до Іван Показати IP 20 Жовтня 2021 22:31
І поварам!!!!
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2021 16:16
Не бійтесь, повідомляйте. Хахаха, он уже одні поліцейськи за вбуханим прокурорчиком ганялись, так прокурорчика поновили на роботі, а поліцейського судять.
Вона Показати IP 20 Жовтня 2021 17:10
так, так...! і обов’язково за останні 7 років, починаючи з Шацьких лісів!
камінчук Показати IP 20 Жовтня 2021 19:24
Перевірте Камінь-Каширський район.Землі роздають тільки за гроші.Ніяк не можуть понажиратись...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus