USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині прикордонники впіймали цигаркових контрабандистів

3 Червня 2022 13:13
Незважаючи на те, що у країні триває війна, деякі громадяни намагаються заробити контрабандою. Однак ці спроби зводяться нанівець, адже прикордонники посилено охороняють держкордон та ефективно протидіють протиправній діяльності.

Так, незаконну оборудку викрив днями один з нарядів прикордонників, повідомляє пресслужба 6-го прикордонного Волинського загону.

Чоловіка з дев'ятьма пакунками затримали неподалік кордону з Білоруссю. Як з'ясувалося, порушник ніс цигарки білоруського виробництва. Усього в ящиках було п’ять тисяч пачок цигарок CREDO.
Під час проведення оперативних заходів правоохоронці встановили його спільників. Ними виявилися двоє жителів прикордонних населених пунктів Ковельщини.

Усіх трьох притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення законодавства України з прикордонних питань.

До компетентних правоохоронних органів прикордонники скерували повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Тютюнові вироби вилучили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Червня 2022 15:08
може це диверсанти або зрадники,які прикриваються контрабандою, а самі виясняють як там з обороною кордону. Там же має бути все заміновано давно,чого там шастає непойми-хто?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus