USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині прикордонники затримали 2 тонни морожених телячих тушок

28 Жовтня 2017 11:42
На Волині прикордонники затримали мікроавтобус з м’ясопродукцією, інформують у прес-службі Держприкордонслужби.

Працівники Державної прикордонної служби України спільно з іншими правоохоронними органами продовжують проводити системні заходи, направлені на протидію незаконному переміщенню товарів через державний кордон України, недопущенню його порушення та дотримання прикордонного режиму.

Так, учора в ході реалізації інформації оперативно-розшукових підрозділів Північного регіонального управління Держприкордонслужби щодо можливого незаконного переміщення м’ясопродукції через державний кордон, прикордонними оперативниками спільно із працівниками ВБКОЗ УСБУ у Волинській області поблизу міста Ковель Волинської області виявили та зупинили для перевірки мікроавтобус «Мерседес Спринтер» під керуванням громадянина України, мешканця населеного пункту Стара Вижва.

Під час огляду автівки правоохоронці встановили, що транспортний засіб повністю завантажений поліетиленовими мішками з м’ясопродукцією, а саме – мороженими телячими тушками. Документів на вантаж у водія не виявилось та і будь-які пояснення він надавати категорично відмовився.

М’ясопродукція, загальною вагою близько 3 тонн, та транспортний засіб вилучено.

По цьому факту охоронці кордону направили на адресу Ковельської місцевої прокуратури повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого статтею 227 (Умисне введення на ринок України небезпечної продукції)

Кримінального кодексу України. Відомості внесено до ЄРДР. Розпочато кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2017 12:35
Не поділився...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus