USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині реставрують пам’ятку архітектури

25 Серпня 2019 17:17
Реставрацію пам'ятки архітектури місцевого значення – будівлі історичного музею на вулиці Івана Франка, 6 у Володимирі-Волинському планують здійснити до кінця 2020 року.

Виконавця робіт визначать у результаті відкритих торгів. Замовником виступає відділ культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.

Тендерні пропозиції приймають до 5 вересня, розпочнуть аукціон 6 вересня. Очікувана вартість робіт становить 2,571 мільйона гривень. Строк виконання робіт – з 20 вересня цього року до кінця 2020 року.

Відповідно до технічного завдання, передбачили посилення фундаментiв монолiтними залiзобетонними обоймами, улаштування вертикальної гiдроiзоляцiї фундаментів цементним розчином з рiдким склом, улаштування вимощення з бетону, посилення цегляних стiн металевим каркасом, ремонт поверхнi цегляних стін, посилення цегляних стiн металевими тяжами, демонтаж вiконних коробок в кам'яних стiнах з вiдбиванням штукатурки в укосах, знiмання дерев'яних пiдвiконних дощок в кам'яних будівлях, встановлення вiконних блокiв зi спареними рамами, заміну металевих грат тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 -а незнаменита Показати IP 25 Серпня 2019 20:53
Шо там розмыщувалось в часи нымецькоъ окупацыъ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus