USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На Волині рецидивіст увосьме потрапив за ґрати

10 Квітня 2020 23:19
На Волині чоловіка, який сім разів перебував за ґратами, засудили увосьме. Цього разу рецидивіст вкрав мобільний телефон у сусідки.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 15 жовтня минулого року раніше неодноразово судимий обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, знаходився в будинку своєї сусідки. Там він відкрито викрав зі столу мобільний телефон «Nokia», вартість якого 500 гривень.

Обвинувачений свою вину не визнав. Він розповів, що зайшов до сусідки, оскільки шукав неповнолітнього сина своєї співмешканки, проте та відповіла, що не знає, де знаходиться дитина. Тож він взяв зі столу мобільний телефон, сказавши, що поверне після того, як вона покаже місце, де сховала дитину.

З його слів, телефон був постійно при ньому. Перебуваючи на прибудинковій території власного будинку, крадій побачив, що приїхала поліції, тож він кинувся навтьоки. Проте правоохоронцям вдалося його затримати. Чоловік зазначив, що телефон йому потрібний не був. Він не заперечував, що на момент вчинення крадіжки перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Незважаючи на заперечення своєї вини, вона була доведена сукупністю доказів.

Відтак суд призначив ркецидивісту покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Выктор Показати IP 11 Квітня 2020 08:40
Як би вкрав 4 мільйони - відпустили під заставу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus