USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині рівнянин з підробленими документами намагався виїхати за кордон

21 Березня 2022 16:30
У пункті пропуску «Устилуг» прикордонники виявили 24-річного рівнянина, який з підробленими документами намагався виїхати з України. Про це повідомили у Нацполіції Волині, передає Суспільне.

Чоловік намагався виїхати рейсовим автобусом Mercedes-Benz як другий водій.

Правоохоронцям рівнянин надав трудовий договір і знімок з екрана про наявність у нього водійських прав на вантажний автомобіль та автобус. Під час перевірки прикордонники встановили, що чоловік має водійські права лише категорії В, що дозволяють йому керувати лише легковим автомобілем.

Поліцейські вилучили автобус Mercedes-Benz, два трудові договори та копію посвідчення водія, виданого на ім’я жителя Рівненщини.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 332 «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus