USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині розподілятимуть понад 47 млн для освітніх закладів

23 Грудня 2019 12:40
Кошти на придбання шкільних автобусів, ремонт їдалень та ніші потреби планують розподілити наступного року.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради питань бюджету, фінансів, цінової політики 23 грудня.

Депутати розглянули проєкт розподілу додаткового обсягу освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на 2019 рік.

Як пояснив директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк, йдеться про додаткові фінансові ресурси, які виділяють обласному бюджету з державного. Виділили 47,35 мільйона гривень з цільовим направленням. Так, на придбання шкільних автобусів, у тому числі обладнаних місцями для дітей з особливими освітніми потребами, спрямовують 22,351 мільйона; на ремонт та придбання обладнання для їдалень (харчоблоків) закладів загальної середньої освіти – 13,834 млн; на забезпечення належних санітарно-гігієнічних умов у приміщеннях закладів загальної середньої освіти – 11,015 мільйона; на придбання обладнання для спеціальних шкіл та навчально-реабілітаційних центрів – 150 тисяч гривень.

За пропозиціями управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації такий додатковий фінансовий ресурс в сумі 47,35 мільйона лишатиметься нерозподіленим. До його розподілу повернуться наступного року.

Члени комісії рекомендували підтримати проєкт рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus