USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині семирічного хлопчика покусала змія

8 Червня 2017 11:23
Семирічного хлопчика на Волині покусала змія, пише Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на сторінці у Фейсбуці.

Надійшов виклик із села Любешівського району, в якому батько повідомив про те, що семирічного хлопчика вкусила змія. Фельдшерська бригада Любешівського відділення ЕМД виїхала на місце події.

Як розповів батько хлопчика, інцидент трапився за селом, де він працював на полі. Поряд бавився малолітній син. Раптом батько почув як дитина крикнула. Підбігши до дитини, побачив змію, яка відповзала, а на ніжці хлопчика був помітний слід від укусу. Батько одразу зателефонував «103».



Фельдшер, надавши необхідну медичну допомогу, інформувала старшого лікаря центральної оперативної диспетчерської про необхідність госпіталізації дитини, і доставила маленького пацієнта в стані середньої важкості до лікувального закладу.

КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф просить громадян бути обережними під час перебування в лісі, поблизу річок та на відкритій території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Natali Показати IP 8 Червня 2017 14:34
Яка змія?
Денис Показати IP 10 Червня 2017 10:18
Блин у нас даже противоядия нет не в одной больнице, укусила , все суши сухари

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus