USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині шість бригад медиків, які рятують хворих на COVID-19, отримають нові автівки. Фото

14 Грудня 2020 16:11
Шість спеціалізованих бригад у Волинській області, які надають допомогу хворим на коронавірус, отримають новенькі автомобілі Citroen Jumper типу В, обладнані всім необхідним.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини керівник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль, транспортні засоби закуплені за кошти Національної служби здоров’я, які були виділені в рамках забезпечення допомоги хворим на COVID-19 з патологіями.

Із цих коштів сплачується заробітна плата медикам, закуповуються необхідні засоби захисту та дезінфікувальні засоби. За невикористану суму, зібрану за останні чотири місяці, вдалося придбати шість автомобілів Citroen Jumper типу В. Це - найрозповсюдженіший автомобіль швидкої допомоги.

Кожен транспортний засіб вартує близько 1,96 мільйона гривень. Машини обладнані дефібриляторами, ШВЛ, мають подачу кисню тощо. Це дозволяє медикам проводити реанімаційні дії безпосередньо в кареті швидкої.

«До того ж, ці автомобілі дозволяють транспортувати хворих на великі відстані», – сказав Володимир Шмаль.
Він повідомив, що після реєстрації в сервісному центрі МВС транспортні засоби передадуть спеціалізованим районним бригадам, які надають допомогу хворим на COVID-19.

У цілому в області нараховується 16 таких бригад, 10 із яких забезпечені Citroen Jumper типу В. Тож шість нових авто отримають бригади у Володимир-Волинському, Камінь-Каширському, Ратнівському, Любешівському районах, а також бригади Луцького міського відділення №1 і Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Фото зі сторінки Володимира Шмаля у Facebook
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 14 Грудня 2020 16:44
Дякуємо .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus