USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині спіймали білоруса, який допомагав росіянину незаконно перейти кордон

13 Лютого 2021 15:02
На Волині громадянину Білорусі, який організував незаконне переправляння іноземця через українсько-білоруський кордон, оголосили підозру.

Чоловіків затримали днями прикордонники Луцького загону на ділянці відділу прикордонної служби «Млинове» завдяки випереджувальній інформації співробітників оперативно-розшукового відділу. Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

Під час проведення перевірочних заходів оперативники встановили, що один із правопорушників, 44-річний білорус, допомагав громадянину РФ незаконно потрапити на територію Білорусі.

За цим фактом до компетентних органів було направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Суддя Ратнівського районного суду оголосила білорусу підозру, міру покарання в подальшому теж визначатиме суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ще напишіть Показати IP 13 Лютого 2021 15:17
Про грузинів, які порізали українців у Польщі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus