USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині священик МП заявив, що приватизував церкву

3 Березня 2019 17:20
У селі Лобачівка Горохівського району триває скандал. Місцевий священик заявив, що церква його, бо він її приватизував, і буде правити для тих, хто з ним. Сьогодні, 3 березня, він проводив Богослужіння, хоча люди уже перейшли до ПЦУ.

Про це інформує інтернет-видання «Волинь Online» з посиланням на слова місцевих мешканців.

Священик продовжує проводити Богослужіння, хоча і більшість людей вирішили перейти до ПЦУ. На службу пішли лише ті декілька людей, які підтримують отця Михайла. Під час зборів із 178 зареєстрованих проти ПЦУ проголосувало лише двоє.

Також тимчасово для села Лобачівка призначили священика із іншого села. Місцеві мешканці мають зустрітися із ним сьогодні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 3 Березня 2019 17:42
На службу пішли лише ті декілька людей, які підтримують отця Михайла. Під час зборів із 178 зареєстрованих проти ПЦУ проголосувало лише двоє.... брехня! пишіть брехню і далі.
Glover Показати IP 3 Березня 2019 17:50
Та не ходить туда, хай живе там, платить комуналку, потім сам це продасть!
123 Показати IP 3 Березня 2019 19:01
Я не проти ПЦУ, але не таким шляхом як це зараз робиться. Надайте будь-ласка документ про створення у нас в області ПЦУ. УПЦ КП благословили на захват церков всіма шляхами. В Горохівському районі скрізь носа пхає самозванець Сидор. Хто його призначав, якщо обласної ПЦУ у нас ще немає? Нехай буде ПЦУ, але цивілізованим шляхом. І тоді нехай обирають собі старшого.
Федір Т. Показати IP 3 Березня 2019 19:07
Місцевий священик заявив, що церква його, бо він її приватизував, і буде правити для тих, хто з ним. КРАСАВА ...!!! Чиновники державні Заводи за безцінь поприватизовували , а він що гірше ... Дерибан конкретний розпочався ...
Тор Показати IP 4 Березня 2019 07:38
Пєтя порох теж думає що приватизував Україну. Дурник.
Григорій Показати IP 4 Березня 2019 12:59
Отець Михаїл порядна людина. Того, що ви написали, він не говорив. А непорядними є атавісти Олег Дергай, директор музею з Берестечка, який їздить по цілому району і калаиутить людей і священик з ПЦУ з Берестечка Курчин, який совість втратив і по церквах інших ходить агітує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus