USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині у пунктах незламності десятки осіб за добу отримали допомогу. Адреси

24 Листопада 2022 10:51
На Волині розпочали функціонування шість мобільних пунктів незламності, що призначені для надання допомоги населенню у разі відключення електро і теплопостачання, як відбулось учора, 23 листопада.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

Звечора до пунктів звернулось за допомогою майже 100 громадян, з них чимало дітей. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 25 у Луцьку надали допомогу мамі з дитиною, якій потрібно було зробити інгаляцію для лікування хвороби.

Нагадаємо, мобільні пункти незламності ДСНС Волині діють за адресами: м. Луцьк, Театральний майдан, 1; м. Луцьк, проспект Соборності, 18 (біля РАГСЦУ); м. Ковель, вул. О. Пчілки, 17; м. Володимир, вул. Коперника, 2; м. Нововолинськ, вул. Винниченка, 8; м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2.

Також у кожній будівлі служби 101 будь який громадянин може отримати допомогу у вигляді підзарядки електронних засобів зв’язку, перечекати несприятливі погодні умови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus