USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Тепло, електрика та інтернет: на Волині розгорнули пункти незламності

23 Листопада 2022 15:54
На Волині розгорнули 117 пунктів незламності.

Пункти Незламності (ПН) – це місце, куди можна прийти в разі тривалого відключення електроенергії (більше 24 години). Тут є тепло, вода, освітлення, інтернет, живлення для мобільних, місця для відпочинку, аптечки, забезпечення мам та дітей, повідомилии у Волинській ОВА.

У Волинській області розгорнули 117 ПН на базі дитячих садків, шкіл, міських, селищних, сільських рад та мобільних пунктів ДСНС. Їх кількість в області буде збільшуватися.

Читати ще: Луцьк, Ковель, Нововолинськ – без світла. Аварійні відключення у всій Україні

Вони знаходяться на мапі за посиланням: https://nezlamnist.gov.ua/.

Окрім пунктів незламності, на інтерактивній карті можна знайти найближчі АЗС, аптеки і магазини, які працюватимуть на генераторах. Також бізнес, за цим же посиланням, може подати заявку для облаштування свого ПН.

Читати ще: Пережити зиму під атаками ворога. Мер Луцька розповів, як готують місто до відключень електрики, газу і води

У разі аварійного відключення електроенергії більш ніж на 24 години, пункти незламності стануть острівком безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus