USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині утеплять будівлю центру екстреної меддопомоги

1 Грудня 2022 22:20
Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф оголосив тендер на капітальний ремонт частини фасаду гаража, що на вулиці Словацького, 28 у Луцьку.

Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 3 грудня. Аукціон заплановано на 5 грудня.

Очікувана вартість робіт становить 2,098 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, капітальний ремонт частини фасаду гаража включає демонтаж кам’яної кладки стін, розбирання облицювання стін із керамічних плиток, утеплення фасадів мінеральними плитами з опорядженням декоративним розчином, гідроізоляцію стін, фундаментів, утеплення цоколя, навішування водостічних труб, колін, відливів і лійок, утеплення парапету, встановлення готових пожежних драбин, улаштування відмостки.

Усі роботи мають закінчити до 1 серпня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме п’ять років.

Як ми писали, у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ввели в експлуатацію реконструйовані приміщення, в яких облаштували, зокрема, навчально-тренувальний відділ і офіси. Загальна площа оновлених приміщень становить близько 300 квадратних метрів. Ремонт завершили на початку листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus