USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинському центрі екстреної меддопомоги завершили реконструкцію

24 Листопада 2022 19:34
У Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ввели в експлуатацію реконструйовані приміщення, в яких облаштували, зокрема, навчально-тренувальний відділ і офіси. Загальна площа оновлених приміщень становить близько 300 квадратних метрів. Ремонт завершили на початку листопада.

На презентацію оновлених приміщень до центру завітали голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, керівник управління охорони здоров’я ОДА Юрій Легкодух і депутати облради.
«Зараз ми вводимо в роботу частину реконструйованих приміщень. Хочу також сказати, що за 2019-2021 роки ми повністю оновили автомобільний парк. Кожна з наших 72 бригад їздить на автомобілі не старшому ніж п’ять років. А новий транспортний засіб із новим обладнанням – це швидкий доїзд і врятовані життя.

Окрім автомобілів, ми намагалися значно покращити побутові умови для роботи наших людей. Ми реконструювали частину приміщень, які раніше орендували підприємці», – прокоментував директор Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль.
Окрім оновлення приміщень, навели лад і на території центру екстреної медичної допомоги. Там, наприклад, усунули аварійні дерева та чагарники.
Натомість реконструювати вдалося одноповерхове приміщення, яке орендарі використовували як гараж. У будівлі зробили перекриття та облаштувати два поверхи. В оновлених приміщеннях розмістили відділи навчально-тренувальний, автомобільно-експлуатаційний, автоматичних систем управління та зв’язку, а також конференц-зал.

До слова, заняття в навчально-тренувальних центрах відвідують не тільки працівники центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, а й представники ДСНС, поліції, патрульної, муніципальної варти, вчителі тощо.
Усі роботи провели за кошти Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. На реконструкцію та ремонт приміщень протягом двох років витратили близько 1,8 мільйона гривень.

«Акти щодо роботи підписано. Нам підрядник передав журнали робіт. Виготовлено новий технічний паспорт. І зараз ми подаємо повідомлення про завершення ремонтних робіт – це фінальна стадія. Фактично залишилася тільки паперова робота», – інформував заступник директора з технічних питань Іван Пікун.

Ольга ШЕРШЕНЬ

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вовка Показати IP 25 Листопада 2022 02:38
Я - один з бувших орендарів. Платили ми близько 250 дол. оренди, постійно приймали участь у відновленні та ремонті того мотлоху, що називають ''швидкою''. Також власним коштом ремонтували сантехніку, ворота, обладнання. Натомість коли ''швидкій'' щось було потрібно - їх хоч до рани прикладай. Якщо ні - всіляко палки встромлялись в колеса. Не гарна це організація
103 Показати IP 26 Листопада 2022 11:38
диспетчерська це підрозділ з обмеженим доступом на територію а ваша присутність створювала незручність в роботі закладу, Наїдуть ваші клієнти що і швидкій виїхати проблемно, А так ви знайшли собі гапрні місця і ми за вас раді і будьте здорові

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus