USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині вантажівка зіткнулась з молоковозом, є загиблий

3 Червня 2020 16:50
3-го червня близько 14:00 на дорозі Павлівка-Горохів поблизу села Переславичі Іваничівського району трапилася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії один чоловік загинув, інший – госпіталізований в лікарню.

Зіткнулися молоковоз ГАЗ і вантажівка DAF. Начальник Іваничівського відділення поліції В’ячеслав Мартинюк прокоментував подію Бугу.

«За попередніми даними, водій фури виїхав на зустрічну смугу, бо в нього лопнуло колесо. Внаслідок ДТП водій молоковозу загинув. Водій вантажівки доставлений в Горохівську лікарню для надання медичної допомоги», – зазначив поліцейський.

На місці працюють рятувальники, оперативна група ГУ Нацполіції Волинської області та керівництво Іваничівського відділення поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Цікавий Показати IP 3 Червня 2020 16:58
Начальник Іваничівського відділення поліції вже визнав винним лопнуте колесо! ото експерт!!
Олександр Показати IP 3 Червня 2020 22:40
За лисі передні колеса вантажівок водіїв треба позбавляти посвідчення водія, а власника авто на 14 днів на КПУ.
Дарт Вейдер Показати IP 4 Червня 2020 13:26
Ви подивіться на ці вантажні машини, від їх проїзду по селах хати здригаються, появляються тріщин. Їдуть завжди з перевантаженням. Якщо водія посадять, буде добре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus