USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відбувся чемпіонат області серед юнаків зі спортивного туризму

19 Травня 2021 23:56
14-16 травня поблизу селища Маневичі відбувся чемпіонат Волинської області серед юнаків зі спортивного туризму (пішохідний, водний, велосипедний), присвячений пам’яті Героя України Андрія Снітка.

150 учасників з 16 міст та ОТГ області три дні змагалися на різних дистанціях, інформує пресслужба ЦНПВТК.

«Смуга перешкод» в пішохідному туризмі; «Слалом», «Спринт» та «Рятувальні роботи» з водного туризму; «Велокрос», «Тріал» та «Фігурне водіння велосипеда» з велосипедного туризму...

Мальовнича місцевість Маневицької ОТГ та сонячна погода, щирі посмішки та радість перемог, сприяли хорошому проведенню змагань.

Чемпіонат проводиться з метою подальшого розвитку та популяризації пішохідного, водного, велосипедного туризму, пропаганди здорового способу життя, а також перевірки та підвищення рівня технічної та тактичної майстерності учасників, визначення найсильніших спортсменів, команд, підготовки до обласних заходів весняного циклу, відбору кандидатів у збірну команду області з видів туризму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Glover Показати IP 20 Травня 2021 06:14
Колись в школі і я на туризм ходив, і на байдарках, і з картами бігав, і на лижах, було класно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus