USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У місті на Волині відкриють центр підтримки для постраждалих від домашнього насильства

2 Серпня 2023 07:16
На базі Нововолинського міського центру соціальних служб відкриють денний центр соціально-психологічної допомоги для жінок з дітьми, постраждалих від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Про це інформують у міській раді.

У ньому постраждалі зможуть отримати консультацію психолога та інших спеціалістів центру. Також жінці нададуть інформацію щодо притулків для постійного проживання.

Реалізовується проєкт за кошти державної субвенції - місто отримало майже півтора мільйона гривень.

Читати ще: У Луцьку навчали протидіяти домашньому насильству: як працює законодавство, де отримати допомогу

Відкриття центру допомоги для постраждалих від домашнього насильства дасть змогу охопити якісними та доступними соціальними послугами людей, які опинилася в кризі, у тому числі серед внутрішньо переміщених осіб.

Щоб отримати необхідну кваліфіковану допомогу, радять звертатися за адресою: бульвар Шевченка, 7 (кабінети 330, 333). Телефон: 03344 31184.

Як повідомлялося, у Нововолинській центральній міській лікарні відкрили гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу для жінок, які постраждали від гендерно обумовленого насильства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus