USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині впіймали браконьєрів, які вбили козулю та зайця

3 Січня 2018 13:55
Лісова охорона затримала браконьєрів, які вночі встигли вполювати козулю і зайця.

Сталося це сьогодні близько 3 год. ночі. До працівників лісової охорони ДП «Любешівське ЛМГ» надійшла інформація, що на території мисливських угідь ТзОВ «ВУЛФ-К» здійснюється полювання. Очевидно, що проводиться воно незаконно, адже полювання у нічний період доби взагалі заборонене.

Про це інформують у прес-службі ВОУЛМГ.

Працівники єгерської служби підприємства спільно з групою оперативного реагування ДП «Любешівське ЛМГ» та працівниками охорони користувача мисливських угідь виїхали на місце. В результаті проведеної операції вдалося затримати автомобіль Nissanна іноземній реєстрації. У машині були двоє чоловіків – жителі с. Озерці Рівненської області Володимирецького району.

В результаті обстеження автомобіля було виявлено тушку зайця і козулі. Браконьєри не мали при собі жодних дозвільних документів.

Про факт було повідомлено працівників Маневицького райвідділу поліції. Автомобілі та незаконні трофеї вилучено. З ними також – нарізну рушницю, обладнану оптичним прицілом, глушником, освітлювальними приладами.

Триває слідство. Очевидно, що чоловіки понесуть покарання, як і змушені будуть сплатити штраф та збитки, завдані навколишньому природному середовищу, що становлять 40 тис. грн.

Без відповіді залишиться лише одне: що саме спонукає людей на такий крок і чи може подібна особа називати себе мисливцем?



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus