USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині впіймали рибалок-браконьєрів. Вилучена риба піде на благодійність

30 Червня 2022 22:34
За минулий тиждень державні інспектори Волинського рибпатруля викрили 9 порушень природоохоронного законодавства. Із них сім – вилов риби з перевищенням дозволеної кількості гачків на особу та одне – вилов риби забороненим знаряддям. Також складено один акт виявлення та вилучення безгосподарського майна.

Відповідно до результатів, вилучено шість одиниць заборонених знарядь лову, серед яких – 250 метрів сіток. Про це інформують у Волинському рибоохоронному патрулі.

Зокрема порушення зафіксовано на Хрінницькому водосховищі поблизу села Гумнище Берестечківської громади Луцького району. Громадянин ловив рибу з перевищенням дозволених знарядь. Крім цього, з водойми вилучено п’ять безхазяйних сіток загальною довжиною 200 метрів та 5 кг риби. Її передадуть на благодійність.

На озері Гривинському поблизу села Лишнівка Приліненської громади Камінь-Каширського району двоє громадян ловили рибу з перевищенням дозволених знарядь лову. Таке саме порушення зафіксовано й на озері Засвинському неподалік села Градиськ Маневицької громади Камінь-Каширського району.

А на озері Турському біля села Тур Заболоттівської ТГ Ковельського району житель Заболоття для вилову риби використовував сітки.

На Пісочному поблизу села Кримне Дубечненської громади Ковельського району викрито три порушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП (перевищення дозволених знарядь).

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися встановлених правил рибальства.

Інспектори нагадують: до 10 липня на придаткових водах річок та непроточних озерах Волині триватиме нерестова заборона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатолій Показати IP 2 Липня 2022 19:26
Кількість гачків- б р а к о н ь є р с т в о, а викиди в липлянах з очисних,що ніяка риба через жабра не пропустить і гине вся флора і фауна про це інспекція мовчить бо старого діда легше оштрафувати чим боротись з начальником водоканалу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus