USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині встановили меморіальну дошку загиблому захиснику Ростиславу Слєсару

3 Жовтня 2023 16:43
1 жовтня у Хворостівському ліцеї відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Слєсара Ростислава Анатолійовича, який загинув 13 січня 2023 року, захищаючи територіальну цілісність України.

Встановили її на фасаді ліцею, інформують у Вишнівській громаді.

На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну були присутні рідні та друзі загиблого, педагоги та учні, жителі селища, голова громади Віктор Сущик, староста Тетяна Васейко та інші представники Вишнівської сільської ради.

Право відкрити меморіальну дошку було надано братам Героя Віталію та В’ячеславу. Після цього учасники заходу поклали квіти.

Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Ростислава та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України.

Після відкриття меморіальної дошки у Хворостівському ліцеї відбувся турнір з волейболу пам’яті Ростислава Слєсара. Участь взяли команди з с.Олеськ, с.Хворостів та смт Луків. Перемогу здобула команда із с.Олеськ. На згадку про турнір всі учасники підписались на м’ячі та подарували його родині загиблого.

«Ростислав Слєсар віддав найдорожче – своє життя, захищаючи кордони нашої України. Відтепер пам’ятний знак на стіні школи буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг захисника України.

Світла пам’ять про нашого Героя назавжди залишиться у наших серцях», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus