USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині викрили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну

11 Серпня 2020 16:46
Слідчі Головного управління Національної поліції спільно із оперативниками управління стратегічних розслідувань за процесуального керівництва обласної прокуратури припинили незаконну діяльність злочинної групи, яка займалася виготовленням та збутом на території області психотропної речовини – амфетамін.

Усіх фігурантів по справі затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, повідомляє поліція Волині.

Підпільну нарколабораторію викрили в одному із гаражів за місцем проживання зловмисників. Сьогодні вночі поліцейські із залученням бійців спецпідрозділу КОРД та ТОР провели санкціоновані обшуки у приміщенні та у транспортних засобах фігурантів, під час яких вилучили розфасовані пакети із порошком білого та рожевого кольору вагою близько 500 г, спеціальне хімічне обладнання, реактиви та прекурсори, електронні ваги з нашаруванням порошку білого кольору, коробки з медпрепаратами, пристрої для вживання наркотичних речовин, гроші, мобільні телефони, зброю та інші речові докази по справі.
Вартість вилученої психотропної речовини за цінами «чорного ринку» становить понад 600 тис. грн.

Усе вилучене направлять до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення відповідних експертиз.

Усі п’ятеро фігурантів по кримінальному провадженню затримані, їм оголосили про підозру у вчиненні інкримінованих злочинів за ч. 3 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинені організованою групою) та ч. 3 ст. 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України.
Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Мда Показати IP 11 Серпня 2020 19:36
Награда нашла героя. Давай-ка Лепа назад на нары. На мусаров работать, себе срок заработать
На на Показати IP 11 Серпня 2020 21:57
То де ж та лабораторія ?
Ввб Показати IP 11 Серпня 2020 22:32
100% цей притон чупакабра горось кришував.
Олександр Показати IP 14 Серпня 2020 21:40
Нагодувати всіх щоб скопитились,Таким як ці ділки нема чого робити на цьому світі,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus