USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині під час обшуків вилучили незаконну деревину майже на 800 тисяч гривень. Фото

25 Жовтня 2021 15:15
У Камінь-Каширському районі припинили діяльність незаконного деревообробного цеху. Вилучили незаконну деревину вартістю близько 800 000 гривень.

Про це повідомляє прокуратура Волинської області.

Під час проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактами вчиненої за попередньою змовою групою осіб незаконної порубки дерев у лісах, перевезення, зберігання та збуту зрубаних дерев, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 246 КК України), у Камінь-Каширському районі провели шість обшуків.

У результаті припинили діяльність незаконного деревообробного цеху. Вилучено близько 170 м. куб. лісодеревини та готової продукції з неї вартістю близько 800 тис. грн, транспортні засоби, кошти в сумі майже 30 000 грн та документи, які можуть містити інформацію про протиправну діяльність причетних до функціонування пилорами осіб.

Вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ага Показати IP 25 Жовтня 2021 16:14
Для чого ці дурниці писати, якщо ви потім будете вести цю деревину назад. І наказаних не буде, а якщо будуть, то мізерний штраф.
Так було ! Показати IP 25 Жовтня 2021 19:20
ВН, візьмімь собі за практику, друкуючи отаку інформацію, через певний проміжок часу повертатися до неї та інформувати читачів про результати отого "сотрясанія воздуха" ! А то не називаєте злодюг, корупціонерів. кришувальників, чи тих хто в долі ! Назвіть їх, щоби діти в школі знали, хто в них тато, односельчани в церкві побачили крадія, шоби можна було рідні полюбуватися їхнім портретом в газеті ! ЗМІ - теж влада !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus