USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

На Волині з храму викрали старовинну ікону

16 Вересня 2019 18:12
Поліція розслідує факт викрадення старовинної ікони з храму у Четвертні на Волині. Про це на своїй сторінці у мережі написав депутат Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

Те, що ікона зникла, з'ясувала комплексна інвентаризаційна комісія, створена за розпорядженням Волинської обласної державної адміністрації, 20 серпня 2019 року під час виїзного засідання в село Четвертня ззадля звірки майна храму.

9 вересня було внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 КК України щодо викрадення з приміщення храму Преображення Господнього, що в с. Четвертня Маневицького району, ікони "Почаївська ікона Богородиці".

22 серпня представники громади звернулися із відповідною заявою про внесення цього факту в ЄРДР до маневицької поліції та прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus