USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині запрацювало швейне підприємство з Донеччини

18 Травня 2022 10:40
У Турійській громаді розпочало роботу швейне підприємство, що переїхало на Волинь з Краматорська Донецької області. На сьогодні тут запущений пошивний цех, однак у планах ще відкрити розкрійний цех, повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Як розповів власник бізнесу Євгеній Кушнір, перемістилися сюди разом із працівниками і вирішили працювати, адже мають напрацьовану клієнтську базу. Місцева влада допомогла і пошуком приміщення, тож перевізши обладнання, розпочали працювати. Та вирішальним у прийнятті такого рішення, як відзначив Євгеній Кушнір, було допомога із поселенням саме працівників, котрі приїхали із родинами.

На сьогодні на підприємстві працює 30 людей, більшість з яких місцеві мешканці. Директорка ТОВ «Варно» Інна Калєкіна розповіла, що нині триває навчання персоналу, але як тільки процес налагодиться, то у планах відкрити ще розкрійних цех та створити ще 20 робочих місць. До слова, спеціалізується підприємство на пошитті чоловічих сорочок.

Хоча керівники виробництва кажуть, що повернуться додому після звільнення від окупантів території України, однак запевняють, що у такому випадку на Волині залишиться функціонувати їх філія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus