USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині засудили вбивцю, який зарізав чоловіка

4 Травня 2018 14:31
Чоловік, який встромив ножа у груди потерпілому в селі Сусваль Володимир-Волинського району, отримав покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років.

Про це йдеться у рішенні Нововолинського міського суду Волинської області від 20 квітня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 19 червня 2016 року в селі Сусваль Володимир-Волинського району Волинської області обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно наніс потерпілому удар пласким колюче-ріжучим предметом типу клинка ножа в праву половину грудної клітки, заподіявши йому тяжкі тілесні ушкодження у вигляді проникаючого колото-різаного поранення правої половини грудної клітки з наскрізним пошкодження правої легені, що супроводжувалось розвитком гемотораксу, та призвело до розвитку гострого малокрів'я внутрішніх органів, які є небезпечними для життя в момент їх заподіяння. Внаслідок отриманих травм чоловік помер.

Зауважимо, що під час обшуку за місцем проживання обвинуваченого було знайдено небезпечний наркотичний засіб – канабіс, який він зберігав для власного вживання.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у зберіганні наркотиків визнав, однак не визнав обвинувачення щодо вбивства, зауваживши, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння і не зовсім пам’ятає події того дня. Окрім того, він звернув увагу на те, що конфліктів з вбитим у нього не було і він з ним майже не спілкувався. Незважаючи на такі його показання, вина була доведена рядом перевірених і досліджених в судовому засіданні доказів.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Проти алкашкі Показати IP 4 Травня 2018 18:36
Ой-йой-йой-небезпечний наркотик канабіс!Це ж під його впливом люди здійснюють вбивства,розбоі,згвалтування,викидаються з вікон,а не від дибільноі сіньки.Алкоголь-це наше все.Спонсор коменту Горілочка,пийте наздоров'я

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus