USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині затримали браконьєра з незареєстрованою зброєю

31 Жовтня 2017 23:39
Під час патрулювання лісу на території мисливських угідь, оперативникиДП «Камінь-Каширське ЛГ» затримали чоловіка з мисливською зброєю.

Подія трапилася у вівторок 31 жовтня, близько 22 години, повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Виявилося, що «полювати» у день та час доби, коли це взагалі заборонено, надумав місцевий житель. До того ж, як з’ясувалося, з незареєстрованою рушницею.

Працівники лісової охорони викликали поліцію. Чоловік, злякавшись відповідальності, покинув на місці зброю та мотоцикл, яким приїхав, і втік.

Транспортний засіб та зброю вилучено.

За фактом тривають слідчі дії.

Горе-браконьєру тепер доведеться відповідати за незаконне зберігання та використання зброї і полювання у заборонений день та час.

Усім мисливцям нагадують: дотримання правил полювання – це не лише ваша особиста безпека, а й життя та здоров’я близьких людей.

На жаль, цього року на Волині вже мали місце випадки із трагічними наслідками. І сталося це саме через порушення правил полювання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus