USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькому районі чоловік вирощував коноплю на продаж: у нього вилучили наркотиків на понад 500 тис. грн

9 Вересня 2021 16:41
На Волині викрили діяльність чоловіка, який займався виробництвом особливо небезпечних наркотичних засобів, інформує прокуратура Волині.

У ході санкціонованих судом обшуків, проведених у Луцькому районі за місцем проживання та у транспортних засобах громадянина виявлено й вилучено значну кількість рослин коноплі, засоби для їх вирощування, а також наркотичну речовину у великих розмірах.

Затриманому в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України чоловікові повідомлено про підозру у незаконному придбанні й зберіганні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу (ч.2 ст. 307 КК України).

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та накладення арешту на вилучене майно.

Встановлюється причетність до вчинення злочину інших осіб.

Триває досудове розслідування.

Як повідомили у поліції Волині, двоє раніше судимих волинян висівали і вирощували рослини конопель та організували діяльність нарколабараторії по виготовленню особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу. Готові наркотики зловмисники мали намір збувати на території області, зокрема, у місцях позбавлення волі. Нарколабораторія діяла в одному із сіл Луцького району.

Учора, 8 вересня, співробітники управління стратегічних розслідувань спільно із слідчими ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури провели п’ять санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів справи. У результаті поліцейські вилучили понад 50 кілограмів особливо небезпечного наркотичного засобу канабіс, зрізані стебла рослин коноплі, суцвіття, мобільні телефони та понад 2 тис. доларів США.

Вартість вилучених наркотиків на чорному ринку становить понад 500 тис. грн.

Організатора групи, 31-річного жителя Луцького району, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України. Йдеться про посів або вирощування снотворного маку чи конопель. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
скептик Показати IP 9 Вересня 2021 14:15
маріванна не є особливо небезпечною шмаллю. це не герич, не ЛСД і т.д
антисептик до скептик Показати IP 9 Вересня 2021 14:51
ну то мож курити її до повного висихання мозку
скептик до антисептик Показати IP 9 Вересня 2021 16:55
ще ні в кого не висох. а в кого його нема - то нема чого переживати
Анонім до скептик Показати IP 9 Вересня 2021 16:58
золоті слова!!!!
адвокат Показати IP 9 Вересня 2021 14:48
Ще два роки тому,ООН виключила маріхуану з переліку особливо небезпечних наркотичних засобів,але журналістам це чомусь невідомо...
Анонім до адвокат Показати IP 9 Вересня 2021 16:57
щоб знати, треба цікавитись. для більшості ця задача непідйомна. журналісти не виняток
Анонім Показати IP 9 Вересня 2021 15:16
легалізуйте вже нарешті коноплі і введіть державну монополію на зразок спиртової. кількість ув'язнених за три косяки в кишені не сприяє їх "виправленню". за півлітри в кишені чомусь не увязнюють, а наслідки однакові, порівнюючи з коноплями. почніть думати!!!
Дідо Показати IP 9 Вересня 2021 17:14
Дідо як п'яний то буйний- бабу биє по селі гониться в канаві спить.. Як задує люльку з тими го суцвітами то бабу любить хазяїн в хаті мир та спокій. Горіляка то наркота!
Цукер до Дідо Показати IP 9 Вересня 2021 18:08
Мудідо, не видумуй, яка баба?! Сам казав, що по хлопцях
Махамєд Показати IP 9 Вересня 2021 18:51
…ваші статті особливо небезпечні…я ледве живота від сміху не порвав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus