USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині затримали торговців амфетаміном і канабісом

1 Квітня 2020 14:54
Учора, 31 березня, співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури у Луцьку затримали 33-річного місцевого жителя під час збуту психотропної речовини амфетамін, інформує поліція Волині.

У правопорушника правоохоронці вилучили фасований для продажу амфетамін та гроші.

Цього ж дня у Горохівському районі правоохоронці затримали 31-річного місцевого жителя під час збуту наркотичного засобу канабіс.

При поверхневому огляді у зловмисника вилучили гроші та два поліетиленових пакети з рослинною речовиною, схожою на канабіс, які він зберігав з метою збуту.

Зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 1 Квітня 2020 15:16
Вот это взяли кассу. аж 20 баксов.
І нашо до 777 Показати IP 1 Квітня 2020 17:24
Вони ж просто іпотеку в Києві заплатити хотіли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus