USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині затримали водія, вміст алкоголю в організмі якого перевищував норму в 13 разів

14 Вересня 2018 08:31
Учора вдень на посту в с. Вишнів патрульні зупинили 48-річного водія вантажівки з ознаками сп’яніння. Результат виявився позитивним – 2, 65 проміле, що в 13 разів вище норми.

Чоловік отримав постанову і протокол і далі не поїхав, повідомили у патрульній поліції Волині.

Ще 2 нетверезих водіїв у ніч на 14 вересня виявили ковельські патрульні поліцейські.

Одного затримали на вулиці Ватуніна. Чоловік не лише мав ознаки сильного сп’яніння, а й намагався чинити непокору, простягав руки, відмовлявся називатись. Полісмени одягли чоловікові кайданки, доставили в міськвідділ, де встановили його особу.

На нього оформили постанову і 2 протоколи, у тому числі, за злісну непокору правоохоронцям.

Другого водія зупинили за порушення ПДР вночі. Він теж мав ознаки сп’яніння, що й підтвердив результат – 1, 00 проміле, що в 5 разів вище норми. На порушника оформили постанову і протокол.

Нетверезого водія виявили і в Луцьку, на проспекті Грушевського. Іноземець за кермом на Ладі пройшов перевірку на місці – мав 1, 94 проміле алкоголю, що в 9 разів вище норми . За порушення складено відповідний протокол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 14 Вересня 2018 08:51
В лигарів посвідчення вилучати_Д О В І Ч Н О!!! Якщо лигає,то буде лигати поки буде жити.Зато без посвідчення водія,люди будуть в безпеці,а лигар гарантовано може пити дальше.
Йоп ... до лучанин Показати IP 14 Вересня 2018 11:21
В 13 разів ивще норми ... То це ж *ля було зомбі. Його потрібно на експерименти в лабораторію віддати, - на довічно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus