USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

П’яні водії не поділили дорогу в гаражному кооперативі в Луцьку

7 Травня 2017 10:45
У ніч на 7 травня на вулиці Конякіна два автомобілі в гаражному кооперативі не поділили дорогу: водій «Рено Трафік», рухаючись заднім ходом, зіткнувся з «Рено Лагуна», що проїжджав повз. Далі він, переставивши транспортний засіб, намагався піти з місця пригоди, проте інший водій затримав його до приїзду патрульних.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Інспектори встановили, що водій-винуватець мав ознаки сп'яніння, однак проходити тест на драгері відмовився.

Інший водій пройшов тест, результат – 1, 14 проміле.

У результаті на обох водіїв оформили протоколи за керування в стані алкосп’яніння, а на водія «Рено Трафік» – ще протокол за вчинення ДТП.

Згодом на службу 102 надійшо повідомлення, що вулицею Мазепи на «Рено Мастер» рухається водій з ознаками алкосп’яніння. Екіпаж зупинив його на вулиці Сапалаївській (на ФОТО).

Під час спілкування патрульні помітили, що той нетверезий, це підтвердила перевірка – 2, 73 проміле. Пасажир повідомив полісменам, що передав керування водієві, аби навчити його водінню. На двох водіїв оформили протоколи за керування в стані алкосп’яніння.

Отож, загалом цієї ночі патрульні затримали чотирьох нетверезих водіїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
--- Показати IP 7 Травня 2017 11:45
Недокопи що не бачили документи на авто??? На фото Рено Мастер!!! Ну аж ніяк не Трафік!!!
МММ до --- Показати IP 7 Травня 2017 12:37
Читай уважно
5.45 Показати IP 8 Травня 2017 22:32
П"яний протаранив п"яного!!! Двома менше)) Клааас, є справедливість на світі! Побільше б таких ситуацій і для нормальних водіїв менше небезпек буде на дорогах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus