USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині з’явилась перша поліцейська станція

28 Лютого 2018 21:02
У середу, 28 лютого, в місті Берестечко Горохівського району розпочала роботу перша на території Волинської області поліцейська станція. Вона обслуговуватиме територію понад 20 населених пунктів, де мешкають майже 10 тис. жителів.

Станція об’єднала спільну роботу дільничних офіцерів поліції, груп швидкого реагування патрульної поліції та громади. Службові приміщення обладнанні належною оргтехнікою, у них передбачено кімнати для роботи працівників ювенальної превенції з дітьми, працівників груп швидкого реагування та членів громадських формувань, повідомляє прес-служба ГУ НП у Волинській області.

«До основних функцій та завдань поліцейської станції відносять, зокрема, забезпечення на території поліцейської дільниці публічної безпеки та правопорядку, охорону прав і свобод людини, взаємодію поліції з органами правопорядку, державної влади та місцевого самоврядування», - зазначив Сергій Козак, виконувач обов’язків начальника ГУНП у Волинській області.

Громадяни матимуть можливість у будь-який час звернутися за допомогою до поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікаво Показати IP 28 Лютого 2018 21:43
Хоч тут поліцейські будуть допомагати громадянам під час загрози їх життю чи як завжди тільки фіксувати порушення?
987 до Цікаво Показати IP 28 Лютого 2018 23:48
Наскільки я пригадую, ця будівля приблизно півтора року тому відкривалася як будинок шерифа. Тепер знову відкривають, скільки цього разу фінансів платників податків потрачено, чому не звітуєте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus