USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині зігрітися й підзарядити гаджети можна буде в будь-якому відділку поліції

24 Листопада 2022 17:41
У разі необхідності на Волині кожен поліцейський підрозділ може стати пунктом обігріву та зв’язку для мешканців, як і пункт незламності.

Туди у будь-який час доби можна прийти, аби зігрітись, підзарядити гаджети, отримати зв’язок. Про це повідомив очільник поліції Волині Юрій Крошко.

Він додав, що усі поліцейські підрозділи продовжують нести службу в посиленому варіанті, кожен з них забезпечений енергопостачанням за рахунок генераторів і перебуває на цілодобовому зв’язку.

На вулицях міст, селищ, сіл та на автошляхах кількість нарядів було збільшено вдвічі: усі вони негайно реагували на звернення і повідомлення від громадян.

«За минулу добу кількість повідомлень про злочини і правопорушення не збільшилась, обстановка залишається спокійною та контрольованою», – запевник Юрій Крошко.

Якщо ситуація з освітленням на території певних населених пунктів не покращуватиметься, там і далі в темну пору доби буде вдвічі збільшено кількість нарядів поліції – задля забезпечення публічної безпеки та порядку й реагування на звернення громадян в повному обсязі.

Нагадаємо, на Волині почали працювати пункти незламності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus