USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині знайшли двох школярів, які втекли з дому

19 Жовтня 2017 23:19
Поліцейські 19-го жовтня знайшли малолітніх громадян селища Головне, які напередодні після уроків зникли у невідомому напрямку.

Про це повідомляє Кордон.

Понад добу працівники Любомльського відділу поліції розшукували дванадцятирічного Станіслава А. та одинадцятирічного Сергія Д. Хлопчики – зведені брати.

Під час першочергових заходів щодо встановлення місця перебування безвісно зниклих правоохоронці з’ясували, що юних мандрівників двічі бачили на території Головненської селищної ради. Діти курсували велосипедами.

Зрештою, дітвору виявили поблизу школи, де вони напередодні “позичили” транспортні засоби.

До речі, хлопчиків розшукували не вперше. 6 лютого ці ж учні, не попередивши батьків, одразу після школи поїхали до бабусі, котра проживає у Володимирі-Волинському. Тоді також було орієнтовано наряди місцевого відділу поліції, які оперативно встановили місцезнаходження малолітніх.

Правоохоронці закликають батьків пильнувати за своїми дітьми, проводити з ними бесіди на подібні теми та пояснювати їм можливі наслідки таких безвідповідальних дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus