USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині зупинили п'яного водія, який їздив на мотоциклі без номерів

16 Вересня 2020 12:53
У селі Сільце, на трасі Львів – Радехів – Луцьк, зупинили п'яного водія, на мотоциклі якого був відсутній номерний знак.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині у фейсбуці.

Вчора, патрулюючи на автодорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк, в селі Сільце патрульні зупинили мотоцикл SK50ML-I за порушення ПДР, адже водій перевозив пасажира без мотошолома. Також на транспортному засобі був відсутній державний номерний знак.

Під час спілкування з водієм, у нього виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків, чоловік пройшов освідування на стан алкогольного сп’яніння. Результат – 2.17 проміле, що майже в 11 разів перевищує допустиму норму. Водія відсторонили від керування транспортним засобом.

Під час патрулювання 15 вересня у Луцьку, на проспекті Перемоги, патрульні помітили транспортний засіб G-MAX RACER 250, водій якого керував у темну пору доби без увімкненого ближнього світла фар.

Під час перевірки документів, виявилося, що у чоловіка відсутнє посвідчення водія відповідної категорії та відсутній при собі поліс обов’язкового страхування власників наземних транспортних засобів.

На водіїв склали адміністративні матеріали, відповідно до здійснених порушень.

Патрульна поліція вкотре наголошує, що водії мотоциклів – повноцінні учасники дорожнього руху. Тож дотримуйтесь правил дорожнього руху, ні в якому разі не порушуйте швидкісного режиму, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції, одягайте шолом безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Експерт Показати IP 17 Вересня 2020 14:42
Треба було в нього мотоцикл забрати і все! Вчіться в своїх Казахстанських колег.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus