USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На волинській шахті припинили видобуток вугілля

3 Січня 2018 11:13
На шахті №9 "Нововолинська" ДП "Волиньвугілля" припинили видобуток вугілля, написав у мережі голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

З його слів, голова первинки НПГУ шахти №9 "Нововолинська" Василь Гура повідомив, їхнє підприємство 3 січня припинило видобуток вугілля. Причина банальна – немає на чому працювати.

«№9 «Нововолинська» ДП «Волиньвугілля». На шахті працювали три лави. Останній тиждень ледь добували на одній. А тепер і там припинили видобуток – немає зубців на комбайн.

Призначений два тижні тому гендиректором ДП «Волиньвугілля» Андрій Пилипюк, «займається невідомо чим». У телефонній розмові гендиректор сказав Василю Гурі, що він знає про ситуацію на дев’ятій шахті. Повідомив, що матиме зустріч із паном Венгриним – «смотрящим» на шахтах Львівсько-Волинського басейну. І розраховує, що той йому чимось допоможе.

А ще Василь Гура нагадав, що на копальні накопичилася заборгованість із зарплати – із гірниками промгрупи повністю не розрахувалися за листопад минулого року, а працівникам непромислової - виплатили лише за серпень», - інформує Волинець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 3 Січня 2018 11:43
Припинила- закрити!
Вася Показати IP 3 Січня 2018 13:30
Воно не кому не треба,збиткове+забруднення екології
ярощук Показати IP 3 Січня 2018 16:39
свое закроем, шахтеров засунем в копанки, превращая район в Донбасс со всеми исходящими, а завозить будем в тридорога с заграницы - из США. Экономика сюрреализма, а потом репы чесать: откуда преступность, падение экономики, ведь уже все совковые заводы и шахты разокрали, но мы хорошо поем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus