USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На волинських дорогах обстежать мости і шляхопроводи

12 Вересня 2021 21:41
Служба автомобільних доріг у Волинській області оголосила відкриті торги на надання послуги з обстеження мостів та шляхопроводів на автомобільних дорогах загального користування державного значення в області.

Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 23 вересня, коли й розпочнеться аукціон. Очікувана вартість робіт становить 415 784 гривні.

Ідеться про обстеження мостів і шляхопроводів на автомобільних дорогах для оцінювання та прогнозування технічного стану споруд, визначення відповідності їх елементів вимогам нормативних документів, складання відомостей дефектів, встановлення можливості безпечного перепуску транспортних засобів і режиму їх руху спорудами, внесення даних в електронну систему управління мостами.

Мета – прогноз, систематизація споруд за потребами ремонту і реконструкції, розробка довгострокової стратегії фінансування робіт.

Обстежать мости, зокрема, на трасах М-07 Київ – Ковель – Ягодин, Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – М-06, Т-03-04 М-19 – Доманове – Самари – Залухів – Мала Глуша – Т-03-08 – Невір – Ветли – Р-14, а також у Ковельському (через річки Турія та Західний Буг), Володимир-Волинському (через річку Луга), Луцькому (в селі Лобачівка) та Камінь-Каширському районах (через річку Турія).

Обстежити всі мости і шляхопроводи мають до 31 грудня 2021 року.

Звіт за результатами обстеження має включати загальні відомості, відомості про технічний стан споруд, прогонові будови, опори, дефекти, вантажопідйомність тощо.

Нагадаємо, на Волині реконструюють міст через річку Вижівка.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus