USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На «Ягодині» затримали партію китайського спортивного взуття вартістю майже 100 тисяч

17 Червня 2022 20:05
На посту «Ягодин» вчергове виявили і припинили спробу далекобійника провезти комерційну партію товару поза митним контролем. Цього разу – це 612 штук спортивного взуття китайського виробництва вартістю майже 100 тисяч гривень.

Про це інформує Волинська митниця.

Відомостей про цей товар не було зазначено ні у товаросупровідних документах на вантаж, який легально переміщували з Польщі «червоним коридором», ні у декларації водія як громадянина, що може ввозити щось для особистих, сімейних та інших потреб.

35 «зайвих» картонних коробок вагою 233 кг виявили у тильній частині напівпричепу під час митного огляду з перерахунком фактичної кількості вантажних місць у транспортному засобі, яким керував чоловік.

Відповідно до статті 483 Митного кодексу України, приховування товару від митного контролю тягне за собою його конфіскацію та штраф у 100 відсотків вартості предметів правопорушення. Справу про порушення митних правил митниця скерує до суду, для ухвалення відповідних рішень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus