USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На хабарі попався головний лікар Луцького пологового

14 Квітня 2011 18:41
Головний лікар Луцького пологового будинку Михайло Токарчук попався на отриманні мічених купюр, і нині його кабінет знаходиться під охороною.
Зараз у ньому проводяться слідчі дії. Про це «ВН» стало відомо із достовірних джерел у правоохоронних органах.
Кабінет та приймальню головного лікаря пологового будинку 14 квітня охороняли два камуфльовані та озброєні бійці спецпідрозділу «Беркут», а також працівник Луцького міськвідділу УМВС України в області.
Коментувати, де лікар та чому його робоче місце під охороною, працівники МВС відмовляються.
Тим часом стало відомо, що головний лікар пологового будинку поки що не затриманий.
Однак у міліції підтвердили той факт, що справді наразі щодо нього «проводиться робота». Тобто працівники правоохоронних органів задокументували діяльність цієї посадової особи на предмет отримання хабара.
Поки що рішення щодо його затримання не прийнято. Це питання вирішуватиметься протягом найближчих днів, – повідомили джерела.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 172
))) Показати IP 14 Квітня 2011 18:50
Михайло Михайловичу, тримайтеся. ото знайшли хабарника. уроди.
ріапр до ))) Показати IP 14 Квітня 2011 22:08
я сподіваюся, що ви працівник пологового і вам зараз погано.
))) до ріапр Показати IP 14 Квітня 2011 23:04
я пацієнтка і мені побоку ;-) а Ви мєнт? ;-)
туся Показати IP 14 Квітня 2011 18:53
300баксів за кесерів ростин
))) до туся Показати IP 14 Квітня 2011 23:06
а Ви ще в якусб нашу лікарню заїдьте ;-) 500 баксів за влаштування на місце санітарки тимчасово не хочете?
Світлана Л. до туся Показати IP 17 Квітня 2011 03:57
А ви знаєте, що навчання у нас безплатне, зокрема у медичних університетах? Але навіть бюджетнику дуууже важко здати екзамен чи залік,не заплативши,хоча в рідкісних випадках - можливо. Державні(випускні) екзамени - це особливий випадок. Інтернатура: платна і офіційно безплатна, очні ізаочні цикли - теж мають свою ціну. Влаштування на роботу - страшно сказати (адже не в одну інстанцію приходиться звернутись, а за гарні очі ніхто з тобою і не привітається) І нічого не скажеш, ти даєш комусь, хтось дає своєму начальству, бо теж хоче всидіти на своему стільці. Здавалось би вже все! Але ж ні... Існують курси. Назви у них різні та суть одна.Вони офіційно безплатні а насправді коштує круглу суму сама путівка +дорога+проживання у гуртожитку (досить вагома сума,як для пересічного лікаря) Комп"ютерний залік знань напочатку і вкінці курсів- це приблизно як екзамен у студентів,а ще на кожній кафедрі свої заліки+подарунки викладачам(чи останнім часом краще конверт-теж їхня зарплата не дає змоги вижити,а ще мусять теж регулярно виїжджати на з"їзди та ін.щоб лікарів вчити)звертаю вашу увагу,що таке поняття як"командіровочні"за проїзд,проживання,харчування - давно вже не існує.Пізніше наступає атестація 1раз в4 роки. Де,що і по-скільки- писати не буду.Думаю,ви ітак стомилися.А ще існує акредитація.А зарплата у пересічного лікаря,чистими, меньше 1 тис. грн.Методом нескладних підрахунків(лікарі про всі свої витрати чомусь люблять скромно мовчати)приходимо до висновку, який колись проголосив ще Сталін,що зарплату лікар повинен отримувати символічну,ДОБРОГО лікаря пацієнт прогодує,а погані нам не потрібні. Хто зорієнтувався з якого рівня починається хабарництво у медицині і з якого рівня починати з ним боротьбу?Одне знаю точно.якщо ми не прогодуємо самі наших ДОБРИХ лікарів,то лікуватись не буде у кого.При сучасному ставленні держави до медицини.Це стосується не конкретної людини,апроблеми в цілому.
Світлана Л. до туся Показати IP 17 Квітня 2011 04:01
Не ростин,а роЗтин.
Стрийко Показати IP 14 Квітня 2011 18:56
Керівництву міліції також потрібно за щось жити. Тим більше, коли автомобілі заступників УБОП час від часу горять... До речі, а яка там доля погорільця???
))) до Стрийко Показати IP 14 Квітня 2011 19:19
за нашої правової та економічної системи боротьба з хабарництвом виглядає наступним чином: той, хто не му№іло, не в долі, не генеральський синок або не має прикриття у владі, у будь-яку хвилину може бути підставлений та показово покараний. Якщо відбулось таке з одним з найкращих лікарів та управлінців області - а Токарчук є саме таким і пологовий зараз без перебільшень занурився у жалобу - значить, що це погоджено на всіх рівнях в місті та області та кандидатура головного (головної) вже визначена. До того ж після воцарєнія МЯР та відповідно АФК, вже з осені, вперто циркулювали чутки, що керівника Луцького пологового будуть міняти і це лише питання часу. Дуже шкода, що вони так топорно спрацювали, хоча для цієї влади махати Бєркутом якось вже увійшло в звичку ;-) Токарчука шкода до сліз - ідеальна людина на цій посаді. Хоча, сподіваємось, ще все виправиться. (Ну не могла Загребельна на це погодитись, хоч ви мене вбийте)
Алла до Стрийко Показати IP 17 Квітня 2011 10:24
У сценаристів цього спектаклю мозок не обтяжений інтелектом.Беруть підлістю.В давні часи злодії і розбійники ніколи не грабували лікарів і акторів.Кодекс честі їм не дозволяв.А де ж ваша честь, керівництво міліціі?Вам сказали:"фАС!",-ви і кинулись.Дружно заварили кашу і сподіваєтесь своїх кілька ложок відхватити.Але знаходяться люди,які роблять інших погорільцями.Ось до чого приводять хабарі.А іншим же за їхню важку працю і сердечність вдячні напротязі всього свого життя.
Мизокарп Показати IP 14 Квітня 2011 19:10
Ціль виправдовує засоби. Комусь треба це місце. Сьогодні всі такі заходи практикуються на мічених купюрах. Так добувалось місце директора медколеджу. А ще приклад: Башкаленку треба приміщення "Волиньтуриста". Він його успішно розвалює разом з найодіознішою особою області - Карпомизом. А останній продасть свою совість, якщо вона в нього ще залишилась, за пять гривень - згребе своїми брудними пазурами крихти з барського столу. Область в чорній імлі.
2 Показати IP 14 Квітня 2011 19:13
Брав хабарі - факт, але й роботу свою знає. Багато сімей йому щастям зобов`язані. Дали б йому зарплату тисяч 30 на місяць - не брав би, а так - на що очікувати? У нас усі хірурги беруть, не кажучи про гінекологів та урологів...
))) до 2 Показати IP 14 Квітня 2011 23:15
всіх злодіями поробили, пі№араси ублюдочні. а хай би спробували повипілювати хворі органи чи прокесарити когось, заспівали б інакше нічого, і в них дочки повагітніють. почнуть підмахувати, але буде пізно.
ijk до 2 Показати IP 16 Квітня 2011 14:13
хабар - це оплата за протизаконні дії або за вимагання. А оплата за виконану роботу це не хабар!!! Спробуй не заплатити юристу,будівельнику чи ін.- чи хтось задарма буде працювати?
777 до ijk Показати IP 19 Квітня 2012 17:30
якби це була приватна клініка то так,проте це є державний заклад,і в Конституції України про медицину та охорону здоровя ст.49 сказано-У державних і комунальних закладах охорони здоровя медична допомога надається безоплатно.
знаюча Показати IP 14 Квітня 2011 19:31
Тупа підстава, це ж ясно! Комусь треба це місце, очевидно. Шкода, що в нашій державі так розкидаються достойними спеціалістами.
стикався до знаюча Показати IP 15 Квітня 2011 12:12
Однозначно підстава - він нічого ніколи у нас на родах не просив і не вимагав. Хто хотів, давав, при чому різні по різному..
:)))) . до стикався Показати IP 17 Квітня 2011 04:33
Згідна з вами.Ми тричі звертались з приводу пологів.Це велике щастя знайти такого доброго спеціаліста і щиру людину.І теж жодного разу нічого не просив,на відміну від деяких інших.
Нік Показати IP 14 Квітня 2011 19:38
Пологовий будинок не є показник.Для когось місце роблять.Чого ніхто не займеться онкодиспансером. Там дійсно в людей біда, а лікарі на цій біді наживаються. Ходять суми 3-4 тисячі гривень за одну операцію. Може і неправильно, але і самому прийшлося давати. Беруть та говорять відкрито. Всі знають ці такси, тільки не ті які з цим повинні боротися.
і до Нік Показати IP 15 Квітня 2011 17:09
Дійсно, чому онкодиспансером ніхто не займеться. У моїх знайомих в родині була біда, то я наслухалась такого і про ставлення до хворих і про людяність і про клятку Гіппократа і про все... ТАМ ТО ДІЙСНО ЛЮДЕЙ ЗА ЛЮДЕЙ НЕ РАХУЮТЬ!!!! Кричати і вити від почутого хотілося....а вже не кажу про тих хто те безпосередньо пережив і бачив(((((((((((
Роман Показати IP 14 Квітня 2011 19:43
От уроди, як пологовий став найкращим у західному регіоні, то й лікаря можна змінити?! Коли ви б..ди навчитеся самі щось створювати, а не відбирати готове?! я звертаюсь до влади та їх шісток у пагонах.
Сірий Показати IP 14 Квітня 2011 19:59
Хоч якось припугнуть медиків хабарників(тимчасово).Медичні працівники озвіріли,не перебирають.Від санітарки до лікаря,готові останнє "вирвати".Приходилось місяць тому проходити курс стаціонарного лікування.Це жах.Треба хоча-б щось робити. Підтримую.
Невістка Показати IP 14 Квітня 2011 20:03
А й правда,що "воцарєніє",хоча короля (МЯР) творить свита,а в цьому випадку король -голий. Відносно Токарчука:дійсно порядний фахівець,що велика рідкість серед медичних працівників у цей час. Напевне будуть вертати попереднього керівника,скоріше всього,бо у МЯР є домовленості з Клімчуком.
Пані Показати IP 14 Квітня 2011 20:05
Михайло Михайловичу! Тримайтеся!!! Лише в нашому суспільстві можуть за ніщо засадити порядну людину. Це лікар від бога. Мої дітки появилися на світ завдяки цьому чудовому лікарю. А скільком мамам і діткам він спас життя??????
просто Показати IP 14 Квітня 2011 20:25
Я сама рожала у цього лікаря,ничого він не просить!!!! Но такого лікаря надо що долго поискать, у нього руки від бога. Наша родина тільки через тиждень йому подякувала. Но когда у тебе е друга дитина то можешь порівняти врачей. Перші роди и други. Дякуємо Михайлу Михайловичу, Повірти ми прости люди, з зарплатою 1500 грн. Просто комуто потрібно це крисло. Жаль.
КОРОЛЕВА Показати IP 14 Квітня 2011 20:48
Це один з кращих лікарів - підстава, ясне діло..Але дуже жаль, так не по-людськи..Хотіли змінити керівництво - можна було люддянішу причину знайти..а це смішно!!!!!!!!!!
Іщт Показати IP 14 Квітня 2011 21:17
Уроди!!! знайшли на кого наїзжать!!!
Світлана Показати IP 14 Квітня 2011 21:57
Михайло Михайловичу,тримайтеся!Скільки щасливих матерів вдячні Вам за здорових діток та успішні пологи, адже Ви - лікар від Бога! Дуже шкода, що слідкують не за тими...
:( Показати IP 14 Квітня 2011 22:49
Якби було більше таких відповідальних людей, як Токарчук Михайло Михайлович, то і порядку в країні було б більше!А ця подія не що інше, як показова "циркова" вистава в країні дурнів!!! Лицемірна підстава !!! Ніяких причин для звільнення не було,тому треба було щось вигадати! Люди,подумайте про своїх дітей і внуків, яким ще народжувати і жити в цьому світі! Адже якщо все буде таким продажним, а людські цінності не матимуть ніякого значення,що ж буде??? Михайло Михайлович,тримайтесь! Справедливість переможе!
))) до :( Показати IP 14 Квітня 2011 23:13
мені при думці, що доведеться йти народжувати при якійсь скотині (кого ще можуть ці уроди посадити на керівника?) хочеться тікати десь подалі від Луцька, чесно скажу що весь пологовий зараз офігєвший, бачила на власні очі. Коли 500 з гаком чоловік персоналу за людину тримають кулаки і все що можна, шансів трохи більше, бо він того вартий
NDimich Показати IP 14 Квітня 2011 23:25
В моїх друзів дівійня - складні пологи, дорогі ліки, семи місячні близнята, за один укол вони платили стільки, скільки не всі з нас заробляють за місяць, а потім виявилось що все це має бути безкоштовно за рахунок держави (пологового будинку), оскільки існує спеціальна програма , що дотується державоою по виходжувані 7-ми місячних дітей, але чомусь про це всі забули сказати.
))) до NDimich Показати IP 15 Квітня 2011 20:08
в усіх відділеннях пологового будинку висить пам"ятка - кошторис утримання діяльності закладу міським бюджетом. Кошторис мізерний, чорним по білому написано - "На лікування новонароджених фінансування не передбачене". Не думаю, що це неправда. Спробуйте вибити це фінансування до їхнього повноліття, наприклад. Успіхів, звісно, але я сумніваюсь.
:( Показати IP 14 Квітня 2011 23:29
Якби всім працівникам пологового будинку і пацієнтам сказати,що необхідно зробити для того,щоб ця історія стала просто страшним сном,то без сумнівів, всі б стали на захист Михайла Михайловича. Адже він жив лише роботою! А найголовнішим для нього було,є та буде - здоров'я і життя матері та дитини!Кому було потрібне це місце? Хоча і так всі це знають! Так шкода,що немає слів...
... до :( Показати IP 15 Квітня 2011 10:11
кому?
Лучанка Показати IP 15 Квітня 2011 00:20
Підла підстава! Коли б всі в Україні працювали на такому високому професійному рівні, як цей Лікар і керований ним заклад, ми б жили краще, ніж німці! Очевидно, комусь потрібна ця посада. Прикро!
1 Показати IP 15 Квітня 2011 00:29
Зате регіони скажуть, як вони борються з корупцією та наводять порядок
Тато Показати IP 15 Квітня 2011 00:33
Це просто жах.До чого ми йдемо...?Що тепер люди в погонах та з чистим серцем будуть приймати роди та робити операції?Дуже дякуємо Токарчукові М.за те що зробив нашу сім'ю щасливою.Це не може може окупитись ніякими грошима тим більше міченими.Тримайтесь!
Вдячна. Показати IP 15 Квітня 2011 02:30
Не знаю, чи брав Токарчук, чи не брав. Мені це не цікаво. Знаю одне, мене з того світа витяг, коли народжувала. Лікар хороший, і спеціаліст знаючий. При ньому в пологовому порядок. Придурки власть, не відають що творять..
Дідусь Показати IP 15 Квітня 2011 04:51
Ми не дали хабара і втратили внучку. В тюрму цього гидоту. Може інші боятимуться вбивати новонароджених.
Мама до Дідусь Показати IP 16 Квітня 2011 16:35
Це з вини Михайла Михайловича ви втратили внучку?Мене і мою дитину Він повернув з того світу.Дитину шкода і батькам співчуваю,а ось у вас злості повні кості.Не ображайтеся,щиро раджу вам переглянути свій життєвий шлях(перед Пасхою дуже відповідний час)Можливо,в цій трагедії є ваша особиста"заслуга"???
Мама до Дідусь Показати IP 16 Квітня 2011 16:37
Це з вини Михайла Михайловича ви втратили внучку?Мене і мою дитину Він повернув з того світу.Дитину шкода і батькам співчуваю,а ось у вас злості повні кості.Не ображайтеся,щиро раджу вам переглянути свій життєвий шлях(перед Пасхою дуже відповідний час)Можливо,в цій трагедії є ваша особиста"заслуга"???
Мама до Дідусь Показати IP 16 Квітня 2011 17:17
Це з вини Михайла Михайловича ви втратили внучку?Мене і мою дитину Він повернув з того світу.Дитину шкода і батькам співчуваю,а ось у вас злості повні кості.Не ображайтеся,щиро раджу вам переглянути свій життєвий шлях(перед Пасхою дуже відповідний час)Можливо,в цій трагедії є ваша особиста"заслуга"???
ViP Показати IP 15 Квітня 2011 08:04
Лікар і господарник хороший - але це не дає право, якщо це так і було, брати хабарі! А ви не задавалися питанням, що може це така ж сім'я, або майбутня мама з зарплатою в 1500 гривень, а то й менше, прийшла з проблемами, а їй кажуть плати?! Ось і звернулася куди слід. Якщо так, то вибачайте, ніякі "золоті руки"не врятують! А те що у медиків процвітає хабарництво - ніхто заперечувати не буде?! У тому разі якщо факт підтвердиться, вибачте, потрібно відповідати і щоб іншим не кортіло!
VIP-VIP до ViP Показати IP 2 Травня 2011 01:01
Не знаєте як було-та поради даєте.Чому у нас хороші лікарі і хороші господарники приречені виживати на нехорошу зарплату.Держава робить вигляд,що лікарям платить,якщо лікарі зроблять вигляд.що вони працюють-тоді вже точно не буде кому звертатись і до кого.Таких ентузіастів як Токарчук-одиниці.Що ми за народ такий?Не цінимо те добро яке маємо.
вікторія Показати IP 15 Квітня 2011 08:33
Лікар від БОГА!!!! ЯКЩО НАВІТЬ І ВЗЯВ " хАБАР" - ТАК ВІН ВІДПОВІДАЄ ЗА ЖИТТЯ ЛЮДЕЙ!!!!! ПРИ ЗАРПЛАТІ 1600 ГРН - ВИ Б ВИЖИЛИ??:))) Я ЙОГО ПІДТРИМУЮ:)
кАБАН до вікторія Показати IP 15 Квітня 2011 10:03
При зарплаті 1600 люди ВИЖИВАЮТЬ, щей хабарі лікарям дають. Але Михайла не засуджую. Засуджую систему. Дали би з однієї сторони зарплату 30000 а з іншої прокурора! Дали би 30000 викладачу Медінституту, але якщо би випустив інтерна балбеса -тоді прокурора. Тоді питання яка має бути зарплата в прокурора щоб він не брав хабарів від лікарів. УКРАЇНА НАЗАВЖДИ!!!
просто до кАБАН Показати IP 15 Квітня 2011 10:33
Вибачте коньяк, цукерки, кава це мелочь порівнено з тим що ти маеш дитину здорову, и сама дякую в нормі. Ви погляньте скільки деруть в садочках, в школах
Колишня пацієнтка Показати IP 15 Квітня 2011 08:33
Прекрасний ,лікар чудова людина. Жаль, що в нас ловлять на хабарях зовсім не тих, хто цього заслуговує
просто жінка Показати IP 15 Квітня 2011 08:42
в що раніше цього незнали??? всі платять - бо всі переживають за своє здоровя!! Михйло Михайлович - ми за вас!!!! Ви Дуже хороший лікар! Дяка ВАм від мама Луцька
1 Показати IP 15 Квітня 2011 08:52
Досить знущатись з лікарів, хай би краще ті менти себе перевірили, а то їздять на джипах на які за свою зарплату працювали б років сто..
Ірина Показати IP 15 Квітня 2011 08:59
Це найкращий спеціаліст по кесареву розтину, коли попадаєш в його руки - нічого не страшно, тому що ти знаєш -ти в надійних руках! Для кожної родини - народження дитини - це самий відповідальний момент. Але все колись вертається з вторицею!І цей лікар ніколи не скаже, що операція буде коштувати певну сумму грошей. Це безумовно підстава.Михайле Михайловичу, тримайтеся, все буде добре!
Анжела Романівна, депутат і педагог Показати IP 15 Квітня 2011 09:04
Та, схоже, Загребельна хоче повернутися, а я пригадую, що її теж знімали за хабарі...
людина Показати IP 15 Квітня 2011 09:50
може він і спеціаліст, але палець об палець не вдарить поки йому не "відстібнеш". дозволяє собі ображати майбутніх матусь.
Пані до людина Показати IP 15 Квітня 2011 14:04
Брехня. Ніколи він не дозволяв ображати жінок
Андрій до людина Показати IP 19 Квітня 2011 21:11
А можна докладніше? Ваші загальні фрази на правду не схожі.Недавно народжували.Не ображав,високопрофесійно працював,в моїй присутності,не вимагав.Пологи важкі.Дякую за здорових сина і дружину!
Дідусь Показати IP 15 Квітня 2011 09:55
Ми не дали хабаря і жорстоко за це поплатилася. Під час родів померла внучка. Хоч біди ніщо не передбачало. Лише бездушність лікарів привела до біди. Хай відсидить пару років і зрозуміє, що за цим буде вічність у пеклі. А там ще гірше.
Мягенька до Дідусь Показати IP 16 Квітня 2011 15:25
Токарчук вбив вашу внучку тому що ви не дали хабаря? Чи це був якийсь лікар, який не справився зі своєю роботою? Мова йде виключно про Токарчука і наводити приклади невдалих пологів всіх лікарів світу зараз недоречно... всім відомо, що в сім'ї не без виродка... але Токарчук в нас в ПБ цим виродком не являється!!!!
Мягенька до Дідусь Показати IP 17 Квітня 2011 02:03
я вибачаюся... а ви часом не Микола?...
Дюк Показати IP 15 Квітня 2011 09:56
Не такой он и святой. Все знают о хабарях и никто не заявляет в нужные службы. раз попался, значит много денюшки наколотил, ето не один-два раза, а каждый рабочий день верняк.
Мягенька до Дюк Показати IP 16 Квітня 2011 15:28
не плутайте поняття хабар і подяка!!!!! А що говорити про тих, хто бере хабарі на рівному місці? ні за що... він, ті гроші, якими йому "дякують" він відпрацьовує на всі 200!!!! ви відмовилися б від грошовитої подяки за свою працю? думаю що ні... значить і на вас, як на хабарника потрібно заявляти!!!
ТАНЯ . до Дюк Показати IP 17 Квітня 2011 04:49
НЕ БРЕШИ! ЯКБИ ТИ ЙОГО ЗНАВ,ТО ХЕРНЮ НЕ ПИСАВ БИ )))))
Анюта до Дюк Показати IP 17 Квітня 2011 21:47
ЖАБА ДАВИТЬ? СЛАБО САМОМУ НАКОЛОТИТИ?ДЛЯ ЦЬОГО ТРЕБА ТРУДИТИСЬ ПОСТІЙНО.ТА ТАКОМУ ТЕМНОМУ ЯК ТИ-ЦЬОГО НІКОЛИ НЕ ЗРОЗУМІТИ.НЕ ДАНО
kukla Показати IP 15 Квітня 2011 09:59
Вот уроды! Это просто подстава! Токарчук - врач от Бога!!! Как можно было такое устроить.. и вообще..придумали такое - взятка! Интересно... а если деньги врачу не дать..то что... разрежут живот и ребенка тебе обратно засунут что ли?! Кароче....просто он кому-то мешал... и решили таким образом убрать замечательного специалиста! И кто чем думал... Надеюсь, все быстро разрешится и будет хорошо! И Михаил Михайлович останется глав.врачом, а этот досадный инцидент скоро забудется! Ведь Токарчук помог стольким малышам появиться на свет, он настоящий Врач с большой буквы! Таких специалистов надо беречь!
просто Показати IP 15 Квітня 2011 10:21
А до Сидора в лікарню зайдить.... На обласну лікарню погляньте, як вони там беруть,а толку немає санитарка и то гребе. Сразу видно кому потрібно дань платить! І то все мало, Сидор в общаге по Соборності все продал, а порядок нуль.Молодець Токарчук! Ви добрая людина!
Юлія Показати IP 15 Квітня 2011 10:38
Ніхто не говорить про людей, які дають хабарі, мають от і дають. Вони ж так само винні. Самі ж люди навчили брати хабарі вчителів, лікарів, клерків різного рівня. А чого не взяти раз дають? Якщо держава не дбає про фахівців, то що ж робити? Замкнене коло.За свою кваліфікацію людина має отримувати достойну зарплату в будь-якій галузі. Щодо Михайла Михайловича, поважаю цю людину. З мене копійки не взяв. І не заявляв ніяких сум. Попала просто до нього в палату, складний випадок був, забігав до мене кілька раз на день. Ставлення хороше було, хоч і бачив, що не з олігархів я. Дякую цій людині. А лікарі беруть всі, тільки є лікарі, якщо взяв то і виконав свою роботу, а є сволота, взяла і забула за що взяла, а то ще й скалічила. Маю двоє дітей, жодного хабаря в пологовому будинку не давала, ні з ким попередньо не домовлялась, на яку зміну попала на таку й попала. І знаєте, мені повезло, тому що мене приймали люди.
невідома Показати IP 15 Квітня 2011 10:41
Всі беруть. а чому? Бо ми самі їм даємо:))) система:))) Михайло Михайлович - ви найкращий лікар... Я мама двох дітей І Я НА вАШІЙ СТОРОНІ
Юлія Показати IP 15 Квітня 2011 11:04
до Дідуся Щиро співчуваю Вашій втраті, дітки наші квіти і ми хочемо, щоб вони розцвітали, а не згасали. Але на все воля Божа. Звідки Ви взяли,якби дали хабаря, то внучка вижила б. Ніхто не може гарантувати гарний перебіг пологів, ні за які суми. Навіть коли вагітність проходила нормально, то під час пологів можуть виникнути різні ситуації, де і лікар може бути безсилий. Ще раз повторюю, все лише в руках Божих. Тому варто переглянути власне життя, а не звинувачувати когось. Чомусь то так трапилось, і це не зрозуміти нашим людським розумом. Чомусь хочеться звинуватити когось у наших бідах. Все іде від нас самих і тільки від нас.
Дюк Показати IP 15 Квітня 2011 11:15
Если с меня в больнице возьмут денег за то или другое, я тоже пойду и заявлю в милицию. Пусть знают что не всё безнаказанно!! А етого в обезьянник к себе подобным. Был бы чесный, жил бы соответственно.
ТетянаS до Дюк Показати IP 15 Квітня 2011 23:14
Які ми, мабуть))), чесні! Засуджувати іншого може тільки той, хто здатен зробити ще гірше!
ТетянаS до Дюк Показати IP 15 Квітня 2011 23:15
Які ми, мабуть))), чесні! Засуджувати іншого може тільки той, хто здатен зробити ще гірше!
експерт до Дюк Показати IP 16 Квітня 2011 23:44
ти що думаєш, що в міліції за безплатно? спробуй....
Госпожа до Дюк Показати IP 17 Квітня 2011 20:39
Ви не задумувались куди йдуть ті гроші?Зараз зайдіть на територію пологового будинку..там постійно щось роблять,щось ремонтують,для того щоб таким ідіотам як ви було комфортно народжувати та лікуватись...А підставили його свої,тому що по лікарні давно почали ходити чутки що його місце займе Загребельна..або її син...
Дюк Показати IP 15 Квітня 2011 11:26
До Юлія: все знают, что у него девиз: - Как подмазал - так поехал!
Анюта до Дюк Показати IP 17 Квітня 2011 21:58
ВСІ ВІДМОРОЗКИ ТАКІ ЯК ТИ.НОРМАЛЬНІ ЛЮДИ ЗНАЮТЬ ЙОГО З НОРМАЛЬНОЇ СТОРОНИ.А ЯКЩО ТИ ШУКАЄШ СОБІ КОМПАНІЮ В ОБЕЗЬЯННИК-ПОПРОСИ МЕНТІВ-ВОНИ ЗНАЙДУТЬ ТОБІ ПІД СТАТЬ. НЕ ДАРМА Ж ТИ ТУТ ПАСКУДИШ ПРО ПОРЯДНУ ЛЮДИНУ.ДИВИСЬ І ВИСЛУЖИШСЯ.
Обізнаний Показати IP 15 Квітня 2011 11:51
Син Загребельної (за своїми людськими якостями взагалі не може бути лікарем - поговоріть з жінками,які в нього народжували чи обстежувалися. Його улюблена фраза: "Шо, больно? Не треба було давати). Так от. Те бидло і хам вже пройшло курси головних лікарів. Ще питання є? Клімчук - губернатор, партія регіонів. Загребельна - член партії регіонів + дружні стосунки + плюс образа, за те, що її у свій час "зняли" з посади + бажання "пристроїти" синочка. В результаті прекрасного фахівця і адміністратора підставили. Персоналу пологового щиро співчуваю в зв'язку з приходом нового керівника
Засмучена до Обізнаний Показати IP 2 Травня 2011 20:56
Синок достойний батьків.Доводилось,на жаль,спілкуватись.
лучанка Показати IP 15 Квітня 2011 12:05
Якщо так розібратись, то всіх лікарів треба звільнити і посадити. Гроші беруть за все: консультація, лікування, операція. І беруть всі. Але тут один нюанс - за кордом все це коштує в кілька разів дорожче, тільки платять в касу або на рахунок і мовчать, бо треба лікуватись і жити. Не подумайте - я не за хабарництво, але вчитись 6 років і отримувати 2000 грн. зарплати щей нести відповідальність за життя людей, це вже заслуговує поваги. Дайте лікарям нормальну зарплату і ніхто не буде брати. За пологовий знаю точно, що там не вимагають, хочеш давай, не хочеш - ніхто на двір не вижене. Але можуть бути різні непередбачені ситуації. Тому шкода людину і не роздувайте з цього сенсацію, слідуючий теж буде брати.
кАБАН до лучанка Показати IP 15 Квітня 2011 15:27
Не давно в Чехії був страйк лікарів-причина зарплата(менше 600Євро). У наших же зарплата 100-250євро. Ніяких страйкових настроїв ніхто не помічає. Ще й щоб влаштуватися траба добре дати. І 6 років вчаться тільки 10%-решта балбеси!!! На жаль часто доводиться спілкуватися. Одним словом на одного Бикова 10-Лобанових... :(
Бандура до кАБАН Показати IP 15 Квітня 2011 17:31
А для чого страйкувати? Коли можна й офіційну зарплату отримувати і "неофіційну" набагато більшу й податки сплачувати не треба. Хабарі БРАВ. Сестра заплатила 300Є за прості пологи не за кесарів розтин.
zelenuj Показати IP 15 Квітня 2011 12:28
бідненький, зловили за руку на хабарі. А такий хороший спеціаліст. Людина приходить і 300 баксів мусить за складні пологи віддавати. Цікаво, а хто пише ці всі коментарі? Діти по 14 років, яким немає що робити? Не брав би- не зловили б. Може й готують комусь місце, але він давав клятву Гіпократа. Нехай наступники вчаться!
Роман до zelenuj Показати IP 15 Квітня 2011 12:42
Мені не 14 років, а на багато більше, маю двох синів. Народжували в нашому пологовому будинку. І от фігня, ніхто до стінки не ставив, руки не викручував, хабарі не вимагав(ну крім такого екземпляра як Ворон), і все добре пройшло. Так що не треба говорити, що тут усі лопатою гребуть. Як себе поставиш, так і поїдеш.
Irma до Роман Показати IP 15 Квітня 2011 22:48
Повністю згідна! В нас аналогічно, ніхто хабарів не вимагав, окрім Воронова, який не тільки хабарі бере, а ще й нерви при виписці матусям псує... А щодо Токарчука, то це лікар від Бога! Хотілося б і вдруге в нього народжувати...
лучанка до zelenuj Показати IP 15 Квітня 2011 12:49
деякі клянуться на Конституції і на Біблії, а що роблять в державі! Добре, що хоть всі знають про клятву Гіпократа. він що комусь відказав в медичній допомозі? Зрештою позитивних коментарів про цю людину більше. Тому, зелений, роби висновки
експерт до zelenuj Показати IP 16 Квітня 2011 23:49
гіпократ був найбагатшою людиною свого часу, і в його клятві нічого про халявне лікування немає- раджу почитати
ірина до zelenuj Показати IP 16 Квітня 2011 23:56
Ти вважаєш, що краще ростити дитину з ДЦП, кожного дня бачити її муки і щомісяця віддавати в 3-4(як коли вийде) рази більше на аптеку?
Мягенька до zelenuj Показати IP 17 Квітня 2011 02:00
куме!!! якраз клятву Гіпократа він виконує... ти думаю скоро теж захочеш дитинку і я не хотіла б щоб К. народжувала при інших порядках... бо люблю вас і переживаю за вас... маю трошки досвіду в пологах тому... хоча після твого прояснення ситуації розумію, що міліція змушена була щось та й робити... дай Бог щоб він знайшов ті карти, які допоможуть йому "викрутитися"... і впевнена, що в майбутньому ні ти, ні твоя сім'я, ні сім'ї твоїх співробітників та друзів не жалкуватимуть про це...
Червоний до zelenuj Показати IP 22 Квітня 2011 00:57
А ти чув як хоч хтось з лікарів давав клятву Гіпократа? Коли тобі таке наснипось!!!Ото приколіст!Не розказуй про що не знаєш- ОК?
ТЕТ Показати IP 15 Квітня 2011 12:30
МИхайле Михайловичу ми молимось за ВАс!!!! НЕ судіть і не судимі Будете...Дуууууууууууууууууууууже шкода гарний спеціаліст, порядна людина, молю Бога щоб все минулось....ТАКА ПІДСТАВА....(((((заберіть свої грязні руки(так звана Влада) від порядних людей.....Дуже шкода що ті люди в погонах самі загрузли в тому болоті грошей, які дійсно грибуть ні за шо, коли висунувши язик біжить щоб дали хоч сотку, так гидко робиться..на кого вони стали схожі..жалюгідні....А тут Людина з ВЕЛИКОЇ БУКВИ..ПРОПОНУЮ ОРГАНІЗУВАТИ МІТИНГ НА ПІДТРИМКУ МИХАЙЛА МИХАЙЛОВИЧА........
Lutsk-man Показати IP 15 Квітня 2011 13:38
Тут багато міркують: дайте лікарям більшу зарплату - хабарів брати не будуть. Будуть! Що толку, що Ющенко з Юлею підвищили зарплати і пристойно головам обладміністрацій і їх заступникам, райадміністрацій, різним чиновникам вищого рівня ... що брати перестали? Це хвороба нашого суспільства, людям завжди мало, в якій би сфері вони не працювали, якщо ця робота зводиться в наданні послуг, ну і здоров'я в тому числі. Ну а згадка, що лікар "професійно" кесарить - ну вже вибачте, дожилися! Це на ранніх стадіях профілактику потрібно робити та інші заходи вживати, щоб цього не допускати! Знайшли чим хвалитися! Яке суспільство ... так воно і виходить. А якщо більшість, які тут написали, давали хабарі і вітають такі дії ... то що з вами говорити?! Ви самі породження корупції, і в такому випадку, якщо випадок доведуть - то так і потрібно! І до інших доберуться!
Олена Луцька Показати IP 15 Квітня 2011 13:40
От цікаво - а відмовив він комусь без грошей? А чого попався на мічених грошах? Значить, хтось їх давав? А чого давав? Бо підставити хотів або щось треба було. А якщо підставити хотів - то хто сволота? Якби не Токарчук, то Луцький пологовий не був би кращим державним пологовим в Україні, і не їхали б сюди народжувати з усіх областей. А тепер його знімуть і поставлять когось з ПР? Михайле Михайловичу, тримайтесь! За Вас моляться сотні батьків і діток, яким Ви допомогли. А ці ідіоти хай самі перед собою відповідають.
Мягенька до Олена Луцька Показати IP 16 Квітня 2011 15:30
сам пан президент буде приймати пологи... і тапер не гривнями дакувати будемо, а обов'язково в касу сплачувати к-ка тисяч євро... да здраствуєт бєсплатная мєдіцина!!!
Тетяна Показати IP 15 Квітня 2011 14:30
готували до планового кесарева майже два тижні(не платила гроші),з дня на день переносили дату, поки не почались потуги, а самій родити не можна було.В операційну, поки йшла, назвали суму до оплати. Хабарів він не брав,смішно...
Мягенька до Тетяна Показати IP 16 Квітня 2011 15:32
а ви знаєте, що на КП потрібен обов'язковий пакет медикаментів і речей для здійснення цього розтину? чи ви його купили, а вони забрали собі і ще вимагали? на курсах перед пологами кажуть яку суму треба мати на КП... і розписують на що саме...
Наталі Показати IP 15 Квітня 2011 14:42
Не ідеальний. Не янгол. Без крил. Брав. У спілкуванні неприємний. Називав вагітних психічно неадекватними - кілька років тому брала в нього інтерв"ю. Спеціаліст із кесарських - так ясна річ, по 300 зелених портретів президентів брати за один розтин - треба бути спеціалістом:))) Поки не було теми природних пологів - у нього конвеєр стояв на ті кесарські:) Прилякають хоч:)))
))) до Наталі Показати IP 15 Квітня 2011 22:11
Вагітність=психічна неадекватність і це факт ))) так природа задумала
Мягенька до Наталі Показати IP 16 Квітня 2011 15:35
а ви хочете сказати що вагітна жінка психічно адекватна? О_о напевно ви не були вагітною... не знаєте що це таке сміятися, а тоді впадати в істерику без причини... дратуватися через дрібниці і зі сторони виглядати психом... якщо все ж в вас такого не було за вагітності, то напевно ви не людина... ви прибулець...
киянин до Мягенька Показати IP 30 Квітня 2011 23:07
мягенька таке враження ,що ти з того стану досі не вийшла.А на предмет Токарчука то непотрібно робити з хапуги ,хама і хронічного алкоголіка робін гуда всерівно не вийде!
Мягенька до киянин Показати IP 1 Травня 2011 17:02
звідки вам, киянам знати хто скільки в Луцьку п'є? чогось від алкоголіка несе за 10км навіть якщо він тверезий... з Токарчуком була на стільки близько, мало не на відстані поцілунку (горло дивився моє) і чогось навіть натяку не було на спиртне... де тут хронічний алкоголізм взявся - не знаю... Хам? за цілий тиждень сидіння біля мене, жодного хамовитого слова ні в свою адресу, ні в адресу когось з персоналу пологового я не чула... можливо в мене хронічна глухота?.. за хапугу - те ж саме.... можливо ви мені проясните голову? наведіть факти, які доведуть що Токарчук хапуга, хам і саме цікаве - хронічний алкоголік!!! поки я суджу по своїх фактах... пережитих... поділіться з нами, такими необізнаними ;) думаю всім буде цікаво оцінити ваш польот фантазій і їх багатство!!!
:) до Наталі Показати IP 22 Квітня 2011 01:19
Не зовсім зрозуміло.Він брав у вас під час того як ви брали інтерв"ю?Чи ви не отримали бажаного під час спілкування- тому і неприємний.А "конвеєр"був поставлений значно раніше і не М.М.його зорганізував.І таку відповідальність нести на своїх плечах- це не інтерв"ю брати.
ікс Показати IP 15 Квітня 2011 15:26
Як би там не було - але Михайло Михайлович - дуже хороша людина.Мовчазний.розважливий - але роботу свою знає і робить її на 12 балів... БАГАТО ЖІНОК ЙОГО ЗА ВДЯЧНІ.. платять всім і скрізь
Орейро Показати IP 15 Квітня 2011 15:42
Якщо працівники міліції вважають що Він винен, значить так і Є. Бо "диму, без вогню не буває".
реальність до Орейро Показати IP 15 Квітня 2011 22:56
Дим без вогню можна легко зробити, якщо це комусь дуже потрібно і цей хтось має владу і гроші!!! А працівники міліції за пару гривень готові на все, навіть маски-шоу розігрують. Краще б реальних злочинців ловили, а не народ смішили! КЛОУНИ!!!
аня до Орейро Показати IP 17 Квітня 2011 10:42
Самі підкинули,самі ж знайшли,і самі шуму наробили.А ви сам працівник міліціі?Хто в наш час довіряє міліціі- той... самі знаєте хто.Бажаю щоб про вас міліція вважала що винен .Тоді і зрозумієте чи буває дим без вогню!
Опанас Показати IP 15 Квітня 2011 16:03
Бути чи не бути, пити чи не пити, давати чи не брати - завжди ці питання залишаються відкритими. Сам вчився в інститутах і впевненй, що студент у якого в голові наука інститут закінчить, правда не завжди на червоний диплом але закінчить. Чи завжди при прийомі на роботу пріоритет червоний диплом? чи академічна успішність? По Українських Законах злочинець не тільки той хто бере, також і той хто дає - чому ми завжди знаємо "бєрущих". Проблема не тільки в системі також існує і ментальність. Спочатку шукаємо знайомих, пробуємо домовитись тільки щось не подобається - кругом негідники. Згідний вимагають треба карати а якщо дякувати то в межах щоб не шкода було. До речі колись при обговоренні, також проблем пологового будинку, пропонувалось скласти список "бєлых" и "чёрных" врачей. Для редактора створіть постійне обговорення "такс" по галузях у місті - всім цікаво буде!
Мягенька до Опанас Показати IP 16 Квітня 2011 15:41
згідна на рахунок злочинців-давачів... виходить міліція, аби добитися того що хочуть порушили закон і підставили людину... змусили дати хабар... посадіть його будьласка... або хоча б покарайте ту людину, що дала мічені купюри і ту людину, яка примусила це зробити, для користі "замовника"...чого за всіх віддувається людина, яка рятує життя, а ті хто його псує і надалі залишаються непоміченими?... доречі... міліція бачить маленькі хабарі... такі як от був даний Токарчуку... а той хабар, який був даний за цей цирк з клоунами і місце Токарчука, чому абсолютно непомічений і залишився поза увагою...
!!! Показати IP 15 Квітня 2011 16:30
Прочитала статтю і чесно сказати сміх кріз сльози. Усі лікарі беруть. УСІ без вийнятку. І не лише лікарі, але чіпають тих, хто впирається, не ділиться або заважає. А вданому випадку висновок один - ПОТРІБНЕ МІСЦЕ. Нова влада прийшла і зміни принесла........
Небайдужа Показати IP 15 Квітня 2011 16:36
У цьому випадку змішуються два різних аспекти: проблема корупції в Україні, зокрема у медичній галузі, та особистість Михайла Михайловича. Почну з останнього. Щоб тут не писали, але я в числі тих, хто буде вдячний йому до кінця життя. Знаючи про мій гострий пізній токсикоз дільнична заздалегідь порадила народжувати у хорошому пологовому. І хоча я з іншої області, проте Михайло Михайлович мені не відмовив. Так, я заплатила за перебування на "чужій території", але ніякий там не хабар, а офіційно в комунальну касу, з видачею чеку. І я за платну медицину, якщо вона настільки якісна, як у Луцькому пологовому. До того ж така якість медичного обслуговування просто неможлива без відповідного рівня керівника. Не буду "розписуватися" за інших. Може, хтось комусь колись щось давав... Але, і це вже другий аспект проблеми, в Україні - така вже система, яку наразі важко здолати. Бо ж багатьом легше самим "запропонувати" та "дати", ніж, скажімо, відстоювати свої права, якось "ризикувати" або просто бути не таким, як "люди. А в даному конкретному випадку - це й справді просто "підстава". Бо ж у нас часто талановиті люди комусь "заважають"...
Любі свині Показати IP 15 Квітня 2011 17:03
Шановні! Ну чого галас підняли? Да спеціаліст по кесаревому. Але він що- сам всіх породіль кесарив? Чи без хабарів на роботу працівників не брав? Туть питання щсь в чому - за який хабар взяли? Якщо це відкат за ремонтні роботи чи якісь закупки за бюджетні гроші - пліз до цугундераю Якщо хтось віддячив за вдалу операцію - то це підстава з ціллю усунути з посади. Всеодно вони всі на суді відмазуються... От тут би і міліції привідкрити таємницю - враз би всі питання відпали...
Сергій Показати IP 15 Квітня 2011 17:20
А хто знає, за що йому дали "хабар".
Оля Показати IP 15 Квітня 2011 17:44
Я народжувала задовго до його керівництва і саме в нього, поки не дали грошей не кесарили. Час був втрачений і з двійні вижила лише одна дитина. Потім сазали, що маємо бути вдячні, бо друга ж вижила, а люди й без діток вертаються. А беруть ВСІ ЛІКАРІ!!!!!
няня до Оля Показати IP 28 Квітня 2011 16:37
Я нараджувала у 2007 році вже за керівництва Токарчука і в мене теж померла дитинка, бо вчасно не кесарили. Хоча я у них майже добу була в родовій палаті і вони бачили що стан погіршується мій і дитини і нічого не робили. Можливо якби "підмазала", то і дитина жива лишилась, атак тільки я викарабкалась. Відношення працівників жахливе було, мені реально нетак больно було фізично як морально, я просто злякалась того як ставились медперсонал коли я народжувала і тепер на мене нападає панічний страх коли подумаю, що треба народжувати. Це щодо персоналу який очолює Токарчук. А сам ПАн Токарчук після родів до мене підійшов, чемно все пояснив чому так сталось і т.д. (ясне діло що про помилки персоналу він не згадав), зробив мені безкоштовне лікування і я ще два тижні пролежала в гінекологічному відділені, направив психолога до мене. То з того короткого спілкування видався непоганою людиною... порівнюючи з персоналом. Тому я теж за те що порядну людину можні віддячити...
ЗМІ Показати IP 15 Квітня 2011 19:50
Дуже приємно, що люди вдячні і памятають добро. Я приєднуюсь до всіх і цілую золоті руки Токарчука. Я знаю цю чудову людину. А згадайте, як коментували начальника управління освіти Поповича? 150 коментарів і ніхто не сказав жодного доброго слова! І не скаже про таку гидоту! Або Московку і Циплюк? Пане Михайле, тримайтесь! Буде у вас все нормально. Влада приходить і відходить, а люди залишаються. І ви залишитесь з нами.
jora Показати IP 15 Квітня 2011 20:02
можливо і брав, але покажіть зараз лікаря який не бере, поцікавтесь розцінками на пологи в сусдніх областях і безпосереньо в Луцькому пологовому в інших лікарів. в порівнянні з іншими посуті не брав, а як спеціаліст і як людина - кащого годі і шукати. кода що таким чином усувають чудових людей і гарних спеціалістів.
ТетянаS Показати IP 15 Квітня 2011 20:24
Дай Вам Боже здоров'я і сили перенести це все, Михайле Михайловичу! Я одна з тих, хто буде вдячний Вам до кінця свого життя. Шановні правоохоронні органи - не тих ловимо на хабарах, з себе починайте в першу чергу, а професіоналів не трогайте! Не хай наша влада оцінить нормально таких людей, а не гребе в свої кармани і робить вигляд, що бореться з корупцією, нібито ловлячи хабарників.
Садик Марія Мефодіївна Показати IP 15 Квітня 2011 22:42
Мою дочку головний гінеколог області С.. залікував мало не до смерті. Два тижні ми не мали спокою. І тільки завдяки Богу і професіоналізму Михайла Михайловича було врятовано її і внучок мій народився здоровий. І це все без хабарів!!! Це людина від Бога. Молимось за Вас і схиляємось перед Вашим талантом і людяністю!
Опанас Показати IP 15 Квітня 2011 22:52
Народ в кожній лікарні є каса (бажано каси ще створити в садочках і школах) та написати на кожному кроці: НЕ ДАВАЙТЕ ХАБАРІ, ХОЧЕТЕ ДОПОМОГТИ, ВІДДЯЧИТИ - ВНЕСІТЬ ГРОШІ В КАСУ!!! а чек під носа вимогателю, якщо не вистачає сплачених нами податків на зарплати бюджетникам, то допоможемо створенням їм виробничих умов (ну і нам умов відвідування, перебування безумовно).
експерт до Опанас Показати IP 17 Квітня 2011 00:02
і годувати таким чином функціонерів і банкірів? тільки несповна розуму можна так "створювати собі умови....."
ТетянаS Показати IP 15 Квітня 2011 23:06
А нашим правоохоронним органам порада зайнятись реальними справами - ловити злодіїв (двічі обкрадали квартиру нікого не знайшли), захистити наших народжених в Луцькому подлоговому будику дітей від циган, які розповсюджують наркотики і настільки вже тісно пов'язані з міліцією, що навіть не несуть за це ніякої відповідальності. Займіться реальними справами, не шукайте злочинців там де їх немає. І не робіть злочинцями порядних людей, професіоналів своєї справи. Бо маєте дружин, дочок, невісток, онучок і ще прийдеться, та не буде до кого звернутися...
***)) Показати IP 15 Квітня 2011 23:43
Токарчук порядна і чесна людина - не смішіть . Диму без вогню не буває...
Ірина Показати IP 16 Квітня 2011 01:29
Та дякуючи цій людині, можна сказати жінки і хочуть народжувати!!!!! Думаєте люди йому руки цілують за те, що він хабарі бере?!!! Це, можна сказати, одна з тих не багатьох людей, які мають совість, чесність і відповідальність!!!!! А ви, шановні МЄНТИУРОДИ подивіться на себе і перш ніж звинувачувати людину, яка рятує стільки життів, в хабарництві, подивіться на себе... що зробили ви для людей в цьому житті? подивіться на свої руки і перед Богом скажіть, що вони не брали хабаря... Жінки в гніві - це страшна річ... повірте... а за Токарчука вас порве більша половина західної України (бо він рятував і дарував життя кругом, де був потрібний) і дивіться як би не полишалися біля спалених машин з розцарапаним рилом... Таких людей, як Токарчук потрібно занести до Червоної книги, бо їх лишилися одиниці в нашій довбаній країні... П.С. Краще б прєзіка нашого заперли туди, звідки вийшов... а до людей, яким не гріх і не шкода грошей, щоб подякувати за роботу, не чіпайте... Бо жіночого, материнського гніву вам не минути... це страшно... повірте....
Інна Показати IP 16 Квітня 2011 10:26
Сльози навертаються на очі! Це ж якою треба бути Людиною,Лікарем,що б навіть тоді,коли Вас привселюдно зганьбили,обплювали та принизили, Ви отримуєте слова подяки та підтримки!!! Пологовий будинок,ви молодці,що не залишили свого керівника в цій МЕРЗОТНІЙ ПІДСТАВІ!!! Михайло Михайлович,Луцьк і Бог з Вами!!! Сили Вам і мужності. ТРИМАЙТЕСЬ!!!
Мягенька Показати IP 16 Квітня 2011 15:46
хтось може сказати чи наша люба міліція не забрала в нього мобільний і чи лишився той самий номер, що й завжди?
Дідусь - 2 Показати IP 16 Квітня 2011 20:25
Скупому дідусеві. Внучка - це щастя. І дуже боляче, що при родах її не вдалось врятувати, але де докази, що в цьому винен Токарчук? Рекомендую дідусю не шкодувати грошей на такі речі, тим паче, що в клятві Гіпократа не записано, що лікар має надавати медичну допомогу безплатно. Відчувається скупість дідуся, бо звик як при совєтах - щоб усе було даремно, хоч і вкрай погано. Клятву, яку давали радянські випускники медичних вузів, придумали більшовики. Нічого немає безплатного. Я теж чекав внучку і домовлявся, щоб дочка, яка мешкає в Києві, родила саме тут - в Токарчука. Але так трапилось, що не встигли приїхати сюди і внучка народилась в Києві за 2000 доларів. Але я щасливий і далекий від думки, що в нашому пологовому будинку беруть такі суми. Була домовленість в 10 разів менше. Дідусю, не будь скопідомом!!! Не будь Плюшкіним, бо береш на себе великий гріх. А ще скажу тобі, що сучасний лікар, який хоче бути на відповідному рівні, мусить поїхати на підвищення кваліфікації, навіть за кордон, і не за 25 гривень відрядних, мусить купити літературу, мусить щоденно і щогодинно шліфувати свою кваліфікацію. За які гроші? Тому й дякують люди тут такому класному спеціалісту, як Токарчук.
Знаючий Показати IP 17 Квітня 2011 07:29
Цьому цирку влади з майбутніми трагічними наслідками для неї є просте пояснення: показати вигляд, що йде боротьба з корупцією і хабарництвом. Насправді це не так. В Київ високопосадовцям відстібуються такими ж посадовцями в областях, лише рангом-двома нижче, страшні суми. А для вигляду боротьби мітяться купюри, підсовуються 68-річному директору медичного коледжу, такому ж викладачу з вузу, такому ж голові сільської ради, митнику, судді, адвокату, прокурору, землеміру, рядовому чиновнику, від якого хоч щось залежить і який отримує 1200 гривень, такому ж лікарю, і на цих бідах, на цих примітивних циркових номерах робиться вигляд "стерилізації" держави. Незабаром ще двірникам будуть підсовуватись такі купюри (за те, що біля одного підїзду прибрав, а біля іншого прибрав гірше). Одночасно ця ж держава в такому стані, що завтра не буде чим платити пенсію нашим 15 мільйонам пенсіонерів (70 млрд. грн. дефіцит пенсійного фонду!). Це при тому, що вони й без того жебраки, бо в нашій славній Україні вихід на пенсію означає вихід в жебрацтво. Влада забула про свої функції і про те, хто її вибирає. Вона забула, що по всіх показниках, в тому числі по корупції і хабарництву, зліва від України - Сомалі з Колумбією, справа - Мозамбік з Ботсваною. Може статися так, що терпець увірветься і народ візьметься за стерилізацію влади, тільки не купюрами, а чимось більш суттєвим.
експерт Показати IP 17 Квітня 2011 16:31
«Я засвідчую під присягою перед лікарями Аполлоном, Асклепієм, Гігіеєю [1] та Панацеєю, беручи у свідки всіх богів та богинь, і відповідно до моїх здібностей та мого розуміння даю таку клятву: Цінувати нарівні зі своїми батьками того, хто навчив мене лікарської умілості; Жити спільно з учителем, а при потребі — ділитися з ним своїми достатками; Його нащадків вважати своїми братами, а вмілість, якою вони захочуть оволодіти, передавати їм безкорисливо і без письмової домовленості; Знаннями, усними повчаннями, правилами, інструментами та всім іншим, що передбачено навчанням, ділитися зі своїми синами, синами мого вчителя та учнями, пов'язаними зобов'язаннями і клятвою, даною за законами лікарської професії, але тільки з ними й ні з ким більше; Режим своїм хворим приписувати задля їх блага, відповідно до моїх знань і мого розуміння, утримуючись від завдання їм будь-якої шкоди; Ніколи не приписувати нікому на його прохання смертельного засобу і не підказувати йому способу здійснення подібного задуму; Точно так само не давати жодній жінці песарію для викликання аборту; Зберігати непорочність способу свого життя і власної лікарської майстерності; Ніколи не робити розтину у хворого навіть із явними ознаками кам'яної хвороби, а залишати виконання цієї операції практикуючому спеціалістові цієї справи; До якого дому я б не прийшов — я зайду в нього лише задля блага хворого, будучи далеким від розпусних намірів і спокус, особливо — від любовних утіх із жінками й чоловіками, будь вони вільними чи рабами; Про що б я не дізнався під час виконання свої професійних дій або окрім них, що б не побачив і не почув про дії людського життя, які не слід будь-коли розголошувати, я змовчу, вважаючи це таємницею; Якщо я непохитно виконуватиму все, що засвідчив під присягою, нехай мені буде дано щастя в житті і в лікарській майстерності і слава у всіх людей на всі часи, але коли я зверну із праведної дороги або оскверню дану клятву, нехай моя доля стане для мене протилежною». Це повний текст Клятви Гіпократа, і де хоч слово про безкоштовне лікування чи злиденне існування для лікаря? Читайте, а не придумуйте байки.
експерт Показати IP 17 Квітня 2011 16:43
Коли Токарчук закінчував медінститут давали "Присягу врача Советского Союза". Цитую: ПРИСЯГА ВРАЧА СОВЕТСКОГО СОЮЗА (с изм. и доп., внесёнными Указом Президиума ВС СССР от 15.11.1983 — Ведомости ВС СССР, 1983, N 47, ст. 722) Получая высокое звание врача и приступая к врачебной деятельности, я торжественно клянусь: все знания и силы посвятить охране и улучшению здоровья человека, лечению и предупреждению заболевания, добросовестно трудиться там, где этого требуют интересы общества; быть всегда готовым оказать медицинскую помощь, внимательно и заботливо относиться к больному, хранить врачебную тайну; постоянно совершенствовать свои медицинские познания и врачебное мастерство, способствовать своим трудом развитию медицинской науки и практики; обращаться, если этого требуют интересы больного, за советом к товарищам по профессии и самому никогда не отказывать им в совете и помощи; беречь и развивать благородные традиции отечественной медицины, во всех своих действиях руководствоваться принципами коммунистической морали; сознавая опасность, которую представляет собой ядерное оружие для человечества, неустанно бороться за мир, за предотвращение ядерной войны; всегда помнить о высоком призвании советского врача, об ответственности перед Народом и Советским государством. Верность этой присяге клянусь пронести через всю свою жизнь. Утверждено Указом Президиума Верховного Совета СССР от 26 марта 1971 года[1]. Знову ж ні слова про безплатне лікування.
Дякую Токарчуку! Показати IP 18 Квітня 2011 12:23
Ніколи не зустрічав більш компетентного і порядного лікаря як Михайло Михайлович Токарчук. Дякую Вам за народження сина! А щодо "хабаря" - то це явно чиєсь замовлення, хтось дуже хоче вмостити свій зад в крісло головного лікаря, але ж там не просто треба керувати, там потрібно приймати рішення від яких залежатиме доля мам і їх дітей. А зараз напевно призначать нового керівника з "бело-голубой гвардии", який абсолютно не петрає в медицині, який порозвішує по всьому роддому прапори партії регіонів та портрети президента та буде пропогувати щасливе майбутнє "вже завтра" і бити на цьому КАССУ!!! Слава Україні! Дякую Токарчуку М.М.!
larisa Показати IP 19 Квітня 2011 09:54
єврейська мудрість: Бриліант,якого кинули в грязюку,всеодно бриліант, а пилюка,яка піднялась до небес- все-таки пилюка. ХХто літає,той іноді падає.Не падає той,хто повзає.
valentyna Показати IP 19 Квітня 2011 14:57
недавно народжувала,особисто з головним лікарем не знайома,але чула про нього як фахівця тільки позитивні відгуки. Думаю, що його заслуга не мала в тому, що персонал відповідальний,умови прекрасні і ставлення до вагітних чуйне.За все своє життя такого, на жаль, не довелось побачити в інших лікарнях Луцька. Якби не прийшлось платити за медикаменти, то можна було б вважати, що ти в європейській клініці.Звичайно, в силу свого менталітету за все хотілося подякувати, але ніяких сум ніхто не називав. Якщо держава не спроможна забезпечити народ безкоштовною медициною, а медиків достойною зарплатою, то гріш ціна тим,хто розпочинає боротьбу з корупцією в медицині з пологового будинку.
! Показати IP 20 Квітня 2011 11:52
Токарчук дійсно хороший спеціаліст, сама в нього оперувалась. Якщо вже карати за хабарі, то тих тупих. нахабних, нікчемних нездар, яких повно по кабінетах різних рівнів, і які не приносять ніякої користі, лише папірці з місця на місце перекладають, а грошей хочуть, аж пищать. Токарчук принаймні працює. Здається він повернувся до своїх обов"язків, щось передавали в новинах по Аверсу. Хто знає докладніше, бо в інтенеті я нічого не знайшла?
Л Показати IP 20 Квітня 2011 14:45
Хто щось чув- напишіть,будь- ласка,бо вже несила переживати стільки днів у невідомості.
репортер Показати IP 20 Квітня 2011 22:28
Дивно як ЗМІ пропускають неправдиві "слухи" в інтернет: ПРО ЯКІСЬ ХАБАРІ! Адже насправді ніякого хабара не було, як би він був, то на гол.лікаря вже б була відкрита справа, яка на даний момент не відкрита і такою не буде! УБОЗ працювали на замовлення відповідних людей, які і організували це ШОУ, щоб підірвати репутацію, намагались через підставних осіб підсунути гроші "ХАБАР", але нічого не вийшло(ЗАТУПИЛИ ХЛОПЦІ, А ТЕПЕР ТРЕБА РОЗХЛЬОБУВАТИ! Не маючи ніяких доказів та ще й діючи неправомірно, як рекетири! (Всім відомий факт, що відповідні органи в Україні вже давно КРИШУЮТЬ всіх бізнесменів, підприємців та ін., тобто є НАЙБІЛЬШ КОРУМПОВАНОЮ СТРУКТУРОЮ В ДЕРЖАВІ після АПАРАТУ ВЛАДИ. Застосовувати такі методи до лікарів - ПРОСТО СМІШНО І ТУПО! І дурному зрозуміло, що це - чиєсь замовлення! Але як то кажуть: за свої дії прийдеться відповідати, це лише питання часу!!! З лікарями жартувати це "чревато последствиями"! А Токарчук, як справжній лікар, працює, оперує, приймає роди. Він не може залишити роботу і поїхати на якийсь відпочинок, або просто сидіти вдома! У нього є пацієнти, які довіри життя СВОЄ і СВОЇХ ДІТЕЙ, тому голова у нього занята лише ними, а тратити свої нерви на МОРАЛЬНО НЕЗРІЛИХ, ПИХАТИХ, ЗАКОРУМПОВАНИХ АНЕНЦЕФАЛІВ у нього часу не має! Ось напевно і все нове, незважаючи на те, що ПРАВООХОРОННІ ОРГАНИ шукають колишніх пацієнтів М.М.Т і тиснуть на них, щоб ті написали на нього скаргу!!! Ці дані не висвітлюються в ВОЛИНСЬКИХ НОВИНАХ тому, що ДЕХТО всіляко намагається блокувати їх! Доьре що є ще деякі справжні репортери, які не бояться писати правду про події(газета ВОЛИНЬ, ВІЧЕ http://www.volyn.com.ua/index.php?rub=33&article=0&arch=1224) Ті ХТО ЦІКАВИВСЯ мають право знати ПРАВДУ, все що було відомо написано тут!!! VIVAT MEDICINA
! Показати IP 21 Квітня 2011 15:17
Про те, як його "забрали", розтрубили всі кому не лінь, посмакували всі подробиці, а про те що він повернувся до роботи чомусь скромно мовчать.
прокоментую всі коментарі до ! Показати IP 29 Квітня 2011 08:19
Нікуди він не повернувся людина відсторонена від виконання своїх службових обовязків
Я до прокоментую всі коментарі Показати IP 2 Травня 2011 00:34
І ХТО Ж В ДАНИЙ ЧАС ВИКОНУЄ СЛУЖБОВІ ОБОВ"ЯЗКИ ТОКАРЧУКА? ЯКЩО ВИ ТАКА ВСЕЗНАЮЧА ОСОБА.
л- репортеру Показати IP 21 Квітня 2011 15:36
Дуже вдячна Вам за ынформацію.Є над чим задуматися всім нам після того що сталося.Хотілось би,щоб справжні репортери, по-можливості,оприлюднювали правдиві новини.Михайле Михайловичу, здоров"я ВАМ І Вашим рідним!З наступаючим ВАС св"том! PS:А ще в січні Ви вважали,що аненцефали не виживають.Бачите,наскільки наука відстає від розвитку мутаційних процесів у деяких державах? ЩАСТЯ ВАМ ВЕЛИКОГО І УСПІХІВ!!!!!!
репортер Показати IP 22 Квітня 2011 08:09
В газеті "Віче" є докладне обгрунтування адвоката Токарчука про події, які сталися в роддомі!
Ангел Показати IP 25 Квітня 2011 10:10
Люди, этот человек действительно от Бога, как врач, это я Вам пишу в Пасхальные дни. Ни каких денег меченых у него не нашли, это действительно Заказ. Очень хочется занять Токарчука место, кому-то он как кость в горле. А ведь Господь все видит и за все его истрепанные за это время нервы, он обязательно накажет. Нельзя таким образом "убивать" человека. Ведь Токарчука призвание дарить людям радость и счастье, что он и делает. Ведь самое большое счасье-это рождение ребенка, а он дарил эту радость. Я знаю очень хорошо Токарчука и уверяю Вас, что взяток он не умеет брать. А это чистой воды подстава. Давайте поможем ему морально. А справедливость обязательно восторжествует, я верю в это. Ведь Господь не даст уничтожить его до конца. Михаил! Держитесь.
j,r Показати IP 27 Квітня 2011 17:13
Клан Загребельних мріє володіти ще і пологовим.А чи не забагато вам?
не надоїло хабарника захищати Показати IP 28 Квітня 2011 08:58
Хіба личить такому закладу створювати кладовище доношених новонароджених дітей!!!
Антихабарник Показати IP 28 Квітня 2011 09:10
Писаки ви недороблені а згадайте як цей урод Загребельну з потрохами здав... А хто пологовий зробив найкращим у Західному регіоні, хто спонсорів на ремонти шукав????
! Показати IP 28 Квітня 2011 17:15
Майте совість.Нащо порівнюєте те.що не порівнюється.А ви з тієї компанії,що плює Токарчуку у спину?Бо й інтелект на тому ж рівні, написати два повідомлення під різними іменами- розуму вистачило,але клепки немає,щоб підождати більше 12 хвилин.Чи часу не вистачило?Пора нові свинства для порядних людей робити!
Антихабарник до ! Показати IP 28 Квітня 2011 20:50
А от про інтелект давайте не будем чи то нове слово в українській мові "підождати", чи може правда в очі колить. Здається всі лікарі в пологовому знають чому пішла Загребельна і чиїх рук це справа, правда Михайло Михайловичу. Здається Вам Бог все сповна повернув!!! А Ви шановні лікарі не переймайтеся ще й до Вас час дійде і встановлять наші правоохоронні органи на яких то Ви підставах в приватних кабінетах прийоми здійснюєте по напрвленнях з державної установи.
! Показати IP 29 Квітня 2011 00:45
Стосовно того чи є в українській мові слово"підождати"- ще можна дискутувати,при бажанні,але правильно писати " правда в очі коле "а не" колить".А ви цікавий співбесідник.Спонукали мене прочитати всі коментарі.Роблю висновок:якби М.М.був негідною людиною,непрофесійним лікарем чи поганим адміністратором,то 1-про нього не написали б стільки добрих відгуків і не вболівали б від щирого серця; 2-чи знаєте ви керівників за яких так вболівають підлеглі(напишіть приклади)Я нічого не маю проти Загребельної(з нею незнайома)але не пам"ятаю ,щоб колектив писав щось на її захист.Якщо не боїтесь,то напишіть-чому так ненавидите Токарчука.Ви маєте особливий стосунок до Загребельної?(Бо так впевнено стверджуєте,що знаєте чому пішла Загребельна і навіть за всіх лікарів у пологовому вам "здається".Це несерйозно.Якщо заявляєте-аргументуйте,бо розмова складається безпредметна)Судячи з написаних коментарів-тільки "Дідусь-1",який переніс смерть внучки (з цього приводу йому співчувають всі і теж висловлюю своє співчуття)має серйозний привід для ненависті.Це горе.Людина вночі не спить,пише,виливає свій біль.Але знову ж таки незрозуміло- чому має претензії до М.М.,адже не він приймав пологи,наскільки виясняється з написаного Дідусем-1.І ось цей біль невиліковний,а час тільки вчить нас жити з болем,але не лікує.Помста з"їдає людину зсередини,руйнуючи її.Вже не кажу якщо мстяться на невинному.Злі вчинки повертаються не тільки до того хто їх вчинив,а ще й до його дітей і внуків.Тому бажаю уважно прочитати поради дописувачок Дідусеві-1.Вони мають рацію.Щоб декого не мучили здогадки- пишу просто і ясно:я не працівник пологового,не працюю у приватному кабінеті,до Токарчука не маю відношення,а тому можу робити безпристрасні висновки.Будете мати можливість ібажання-пишіть,поспілкуємось,Антихабарник=не надоїло хабарника захищати(судячи з того,що всі "пошуміли і забули",а ви і досі перечитуєте і пишете-значить щось вас сильно зачепило,тому не стверджую.але припускаю що ви можете виявитися=Дідусь-1.У всякому випадку,стиль спілкування у вас подібний:недоговорюєте,висловлюєтеся загальними фразами,ненавидите)Та все ж таки з вами цікаво спілкуватись.Тепер і я буду повертатись до даного сайту.Розуміння Вам і любові,у широкому розумінні слова!
Антихабарник до ! Показати IP 29 Квітня 2011 13:13
Нічого проти М.М. особисто я не маю, але я не розумію чому людина яка взяла хабаря не повинна відповідати перед законом. Про яку "підставу" тут всі почали дискусувати - людина добровільно звернулась в правоохоронні органи тому, що їй за велику суму загнули. От тепер давайте зробимо висновки, якщо Вас є гроші Ви можете народжувати в нормальних людяних умовах, а якщо немає то хоть під забором пологового будинку. Ніхто не давав права М.М. брати гроші, навіть якщо він їх і не вимагав, то якого дідька їх брав. Чи може він живе за принципом "дають бери а бють біжи". А щодо осіб які встали на захист "шановного і чесного" М.М. то я думаю, що варто згадати відоме прислівя про те, "що не можна гризти ту руку яка кормить". Так я згіден, що в лікарів мізерні зарплати, але це не дає права їм брати гроші навіть якщо їх дають. Хочете віддячити лікарям так створіть фонд допомоги лікарям пологового будинку - і з того фонду доплачуйте людям заробітні платні, але всім а не тільки окремим персонам.
! Показати IP 29 Квітня 2011 09:00
Про"підождати"ще можна дискутувати,при бажанні,але правильно писати:"правда в очі коле"а не "колить".Та все-таки Ви цікавий співрозмовник.Мені прийшлося прочитати всі коментарі.З прочитаного:Токарчук порядна людина,висококваліфікований лікар,добрий адміністратор;бо.по-перше-багато людей йому щиро вдячні і виявляють сердечну підтримку(таку любов можна тільки заслужити відповідною поведінкою),по-друге-чи можете Ви назвати керівника за якого ТАК вболівають підлеглі,особливо у скрутний для нього час?Назвіть.Я не можу нічого казати про Загребельну,ні доброго,ні поганого-ми незнайомі,але чомусь той самий колектив настільки не хвилювався коли вона пішла.Якщо ви настільки обізнані у справах -напишіть чому пішла Загребельна І чому Вам"здається",що всі лікарі пологового знають те що Ви?Напишіть тут відкритим текстом.Людям буде цікаво.А ось М.М.,напевно,Ваших побажань не прочитає,бо в газеті"Віче"написано,що з 7.30 уже працює і до вечора.Аще потрібно колись поїсти,поспати(якщо вночі не в родзалі чи в операційній).Тому будьте відважний,підійдіть до Токарчука іскажіть в очі:"У мене до Вас є такі-то претензії".А писати на сайтах слова ненависті чи прокльони-це не чоловічі вчинки.Токарчук відкрито розказав про себе у "Віче"-гідний вчинок.Тому,якщо хочете щось М.М. повідомити-підніміться хоч на пів-крока до його рівня бо йому до вашого- немає смислу опускатися.Щоб Ви не робили хибних припущень-пишу:я не працівник пологового,не веду прийоми у приватних кабінетах,не відношуся до родичів чи земляків Токарчука.Просто"за державу обидно".
Антихабарник Показати IP 29 Квітня 2011 17:07
Нічого проти М.М. особисто я не маю, але я не розумію чому людина яка взяла хабаря не повинна відповідати перед законом. Про яку "підставу" тут всі почали дискусувати - людина добровільно звернулась в правоохоронні органи тому, що їй за велику суму загнули. От тепер давайте зробимо висновки, якщо Вас є гроші Ви можете народжувати в нормальних людяних умовах, а якщо немає то хоть під забором пологового будинку. Ніхто не давав права М.М. брати гроші, навіть якщо він їх і не вимагав, то якого дідька їх брав. Чи може він живе за принципом "дають бери а бють біжи". А щодо осіб які встали на захист "шановного і чесного" М.М. то я думаю, що варто згадати відоме прислівя про те, "що не можна гризти ту руку яка кормить". Так я згіден, що в лікарів мізерні зарплати, але це не дає права їм брати гроші навіть якщо їх дають. Хочете віддячити лікарям так створіть фонд допомоги лікарям пологового будинку - і з того фонду доплачуйте людям заробітні платні, але всім а не тільки окремим персонам.
Мягенька до Антихабарник Показати IP 30 Квітня 2011 16:40
тоді віддячуйте і мені теж!!!!!!!! Я перукар... ви ж своєму перукарю "чайові" лишаєте?... так от... чого лишати окремій персоні... всім платіть... це ж ви "так" сказали... ніхто за язика не тягнув... ;) і викладачам всім платити, а не лише тому, хто іспит приймає і оцінку ставить... спочатку подумайте що пишете ;) якщо ви вмієте таким ділом займатися... бо це важко ;)
Антихабарник Показати IP 1 Травня 2011 01:13
Хай Вам М.М. віддячує і йому подібні про кого вище писали... А я живу на зарплату і всім Вам рекомендую...
Мягенька до Антихабарник Показати IP 1 Травня 2011 16:56
я сказала вам вашими словами і не трреба спригувати тепер. Вони теж живуть на зарплату+чайові. тільки в кожного різні чайові. Вам заздрісно - йдіть працювати акушером за більші чайові... не вмієте так працювати - сидіть і робіть те що вмієте і отримуйте те, на що заслуговуєте... Претензії?
Цікава до Антихабарник Показати IP 2 Травня 2011 00:43
А який розмір вашої зарплати?Який у вас робочий стаж і скільки часу ви вчилися,щоб набути свою професію.Я теж Д-У-У-У-ЖЕ хочу жити на зарплату,та не бачу жодної професії де б можна було дозволити собі таку розкіш.Якщо ви знаєте-напишіть.
Антихабарник до Цікава Показати IP 2 Травня 2011 17:42
Навчався я за кордоном, а працюю фінансовим брокером і в перший рік роботи я отримував заробітну платню в розмірі десяти тисяч доларів, зараз приблизно так само - так що шановні все в Ваших руках...
! до Антихабарник Показати IP 3 Травня 2011 21:16
Щасливий.Але ж лікар потрібна професія,а пересічний лікар(не адміністратор і стаж теж дуже мало впливає) отримує приблизно одну тисячу гривень.Впевнена,що Ви добре вмієте рахувати...
! Показати IP 2 Травня 2011 11:56
Під "!" зареєструв.різні дописувачі,можливо,під "Антихаб."-теж,бо у висловлюваннях суперечить сам собі.Відповідь Антихаб.від 29квітня 17:07.Стосовно фонду:не погоджуюсь свої гроші віддавати комусь третьому.щоб ними розпоряджався.Ітак податки платимо немалі ,а хто їх "законно захабарює"-невідаємо.Посередники-паразити,наживаються на тих хто платить за роботу і на тих хто роботу виконує.Хочу вибирати собі лікаря,якому довіряю і моя подяка буде не тільки матеріальною підтримкою ,а в першу чергу виявом щирої вдячності.Стосовно лікарів так було у всі часи іу всіх народів,бо ТАКА природа речей.В Союзі зробили спробу поставити світ з ніг на голову-та даремно.Подяку назвали хабарем,але в той час на зарплату можна було прожити.В наш час-ні,та навіть щоб забезпечити роботу медзакладу-САМІмедпрацівники шукають спонсорів.Повернусь до вашої пропозиції.В різних галузях професіоналізм неоднаковий у різних працівників і "уравниловки" не може бути.Краще працюєш-більше заробляєш.Це стимулює співробітників до самовдосконалення.Нам невідомо коли ж то в державі вирішать нагальні мед. проблеми,а жити,лікуватись і народжувати приходиться ВЖЕ.Тому ми самі повинні допомогти собі.
Цікава Показати IP 4 Травня 2011 12:09
До Антихаб.Вдячна за відповідь.А за який час Ви витрачаєте 1 тис. грн.?Особливі випадки не враховуємо.І для чого було дописувачів обзивати писаками недоробленими а Токарчука уродом?Це закордоном(! пишеться разом) таку культуру прищеплюють чи ще "домашнє"виховання міцно держить в обіймах.Ось і маєте можливість" антихабарно"боротись із Загребельною(якщо Ви такий чесний),бо вона ж все своє життя не на зарплату живе.Успіхів!
Lychanun Показати IP 23 Травня 2011 23:27
Хай би падло створив би приватну клініку і косив би бабло, а то на державній роботі і податків не треба платити, і поплакатись можна у хустинку що зарплата низька, і ще й субсидію напевно оформив... а скільки людей, що не змогли заплатити, не професійно отримали допомогу - напишіть! Народ повинен знати правду !!!
мама до Lychanun Показати IP 26 Травня 2011 10:21
до Lychanun:якщо ти падло і хочеш народжувати у приватній клініці-дуй у Київ.У липні 2010р. фізіологічні пологи у приватній клініці 52 тис. грн.а у державному-приблизно 2 тис.$.Мене влаштовує наш пб.Тобі не народжувати- то і не г*вни.
777 до Lychanun Показати IP 19 Квітня 2012 18:06
за такі слова-поважаю
Lychanka Показати IP 24 Травня 2011 14:13
Я не змогла заплатити, але професійно отримала допомогу і власне у Токарчука.А Вас хтось уповноважив висловлюватись від імені "скільки людей"?Я пишу про себе і про те,що точно знаю.Можливо Вам особисто Токарчук надав допомогу непрофесійно!!!
+ Показати IP 24 Травня 2011 16:14
Як зрозуміти вислів"попався на отриманні мічених купюр"якщо під час НЕЗАКОННОГО обшуку купюр не знайшли?Чи напишіть спростування чи пояснення хоч би своїх заяв.
Мелітина Показати IP 27 Травня 2011 12:28
Не один він такий.Я би там всіх,під одну статтю.Безкоштовна медицина.Тобі ніхто добрий день не скаже,без попереднього хабарика.а вже про нормальне,професійне ставлення і мови нема.Попадаєш туди.ти вже винен.
Lychanka Показати IP 27 Травня 2011 23:17
Він не такий.За всіх не скажу,не знаю.
Lychanka Показати IP 28 Травня 2011 10:00
Він не такий.А туди попадають багато жінок і кожна зробить висновок з того що ви написали,в першу чергу про вас.
777 Показати IP 19 Квітня 2012 17:49
всі "рвачі" однакові
777 Показати IP 19 Квітня 2012 18:03
всі "рвачі" однакові
Рита Показати IP 6 Липня 2012 09:18
Меня просто убивают такие люди, которые поощряют взяточничество. Да в нашем мире нужно за все платить, но я приведу реальный пример из жизни, который был на моих глазах, пока я лежала на сохранении. В палату привезли девушку, с двойней, из какого-то села. Через пару дней у неё начались преждевременные роды, повезли на кесарево. Главным врачом на родах был как раз Токарчук. Ей открыто сказали, что будет ей это стоит 300$ и деньги нужны были в ближайшее время. Она так и сказала, что она с села и денег у неё таких просто нет. Со словами "будут деньги - будет и операция" врач развернулся и ушел! Вы вдумайтесь в это!!!! Девушка потеряла двух детей из-за этого! Я потом созванивалась, уже после роддома с этой девушкой, они хотели даже заяву писать на этого врача, но их там так запугали, что ещё и виноватыми сделали. У таких людей везде все схвачено, везде или знакомые или родственники.
назар Показати IP 1 Лютого 2013 17:57
може і чесний цей лікар я з ним не стикався,але в моєї жінки сталися передчясні роди в 5 місяців і не спасли дитину нас ще не в стигли привести як прийшли лікарі і сказали їм відячіти ія сказав дякую ,а нам у відповідь не так,а як треба дякувати це жах просто про це ніхто не хоче.
ВОВКОДРАЙВЕР Показати IP 18 Грудня 2013 00:14
коментар було видалено
Аля Показати IP 28 Липня 2016 20:30
Михайло Михайлович лікар від Бога ,професіонал і знає свою роботу на 100% вдячна за все , що він зробив!!!
мама Показати IP 17 Вересня 2016 15:26
Дякувати Богу що є такий Михайло Михайлович ! Люди навіщо ви пишете таку єрунду?
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2016 06:36
Михайло Михайлович лікар від Бога !
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2016 06:46
Та персонал пологового будинку на вищому рівні !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus